עבור לתוכן

עם איזה תוכנה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך בwindows 8 ?

Featured Replies

פורסם

לכרטיס hd6850 ניסיתי אתMSIAfterburnerSetup230 הוא גורם לריצודים במסך,האמת גם בווינדוס 7 זה קרה,אבל עם דרייבר יותר ישן של הכרטיס זה היה עובד בסדר.

התוכנה TRIXX אומנם עבדה בסדר בWIN7 אע"פ שאני לא מחבב אותה כל כך,אבל בwindows 8 היא מאפסת את האוברקלוק ומראה את מהירות השעון בכלל לא נכון והגיוני.

rivatuner גם בxp וגם בWIN7 לא פותח לי את האפשרות האוברקלוק,ואני מדבר שה ccc לא מותקן במחשב אלא רק הדרייבר בלבד.

אגב: יש לי גם windows xp שנמצא כרגע על אוברקלוק עם התוכנה MSIAfterburnerSetup230 אבל עם דרייבר ישן יותר של הכרטיס ואין שום בעיות.

בכל מקרה איזה תוכנות אתם ממליצים לי ל win8 ?

פורסם

אז למה אתה לא מתקין CCC ומבצע OC עם הדרייבר ? מה גם שהסיכוי שלא תחווה בעיות אחרי התקנת CCC עם MSI AB וכו.

פורסם
  • מחבר

כי האוברקלוק שלו מוגבל ל 1200 על 850 שזה קצת ואני מעוניין ביותר.

פורסם

תתקין CCC ותנסה לבצע OC דרך MSI AB זה לא אומר להגביל אותך..

פורסם
  • מחבר

אבל כבר רשמתי שהתוכנה הזאת גורמת לריצודים במסך.

פורסם

התקנת CCC עדכני וניסת לעשות OC עם MSI AB ?

פורסם
  • מחבר

כן,עם הגירסה 12.10 + cap2.

וכמו שכתבתי לע"ל:דווקא עם הדרייברים החדישים יותר היו לי בעיות עם התוכנה msi בwin7 ובWIN8 שהמסך מרצד

ועם הישנים דווקא לא היו בעיות כאלה בWIN7 (ב8 עדיין לא ניסיתי אבל מן הסתם שיהיה בסדר כמו שהיה ב7),אבל בכל זאת לך תדע איזה בעיות יש שכנראה עוד לא נתקלתי או הגעתי אליהם.

בכל אופן אשמח לעוד הצעות.

פורסם
  • מחבר

עכשיו בדקתי עם התוכנה msi ab ואין ריצודים במסך כל עוד אני לא משנה את הקובץ cfg לאישור אוברקלוק לא מוגבל.

אבל כשאני משנה את הקובץ,אפילו ללא אוברקלוק המסך מתחיל לרצד,יש לכם מושג למה? ואתם יכולים בבקשה להמליץ לי על עוד תוכנה התומכת בwin8 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים