עבור לתוכן

פרוייקט eXtrene Trooper

Featured Replies

פורסם

אגב, כדאי לעשות השוואות מחיר בין החנויות. אני הרבה פעמים שלחתי מיילים ל PPC על חלקים שאני רוצה והיו יותר יקרים אצלם, והם השוו את המחיר.

• תגובות 74
  • צפיות 24.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

גארי חזר אלי במייל , טען שזוכר שחתך את הצינור , בלה בלה בלה . לא משנה , מקווה שאסתדר איתו .

בינתיים , הרכבת הבלוק :

משחת הולכה - liquid pro שזה מתכת נוזלית מסוג גליום (רוב ההרכב) . אם היה אפשר להשיג כספית , הייתי שם כספית ;D

1WgNtcZ.jpg

CvW0cV9.jpg

פורסם
  • מחבר

הרכבת הבלוק (xspc raystorm)

עכשיו צריך להגיע לאותה רמת לחיצה כמו שסיפק מכסה הסוקט המקורי ... :silly:

0u8RdkO.jpg

אני שומע כל מני קליקים ;D ;D ;D

1D1dwc8.jpg

ומספיק ....

d4VgO9Q.jpg

פורסם

משקיען :yelclap:

אני במקום הDIE שקימבנת,אני הייתי גוזר בהתאם פד-תרמי עבה(עשיתי את זה בעבר), כך שעם הלחץ של הבלוק הוא ישב בול.

פורסם
  • מחבר

פד טרמי הוא גמיש , הייתי צריך משהו לא גמיש במרווח הנכון ...

לא צילמתי הרבה את מהלך ההרכבה , כמו שאמרתי , הייתי חייב לבדוק שהכל עדיין עובד ... :kopfpatsch:

תמונה אחת בלבד . הבלוק מורכב דרך מחברי QDC כדי שאוכל לנתק אותו מהמארז במקרה הצורך ...

רדיאטור swiftech כפול למעלה .

חדשות טובות , הכל עובד (בינתיים LOL ) ומוכן להתעללות מסוג אחר (OC) .

מחר אצלם תמונות של שאר החלקים בלופ .

9wVpZAP.jpg

פורסם

אתה מתכוון לגלות לנו טמפרטורות? ::)

פורסם

וואו, שמח שהכל נשאר פעיל :)

-מה הפרש הטמפרטורות בערך בין כל הסידור שעשית לקירור רגיל עם מכסה המעבד? (בלי oc)

פורסם

Like :xyxthumbs:

פורסם

חתיכת פרוייקט !

כל הכבוד !

פורסם
  • מחבר

פרטים על הלופ ...

- משאבה + reservoir של koolance

- QDC koolance

- למעלה רדיאטור 2X120 swiftech , על הרדיאטור 2 מאווררי PWM apache akasa .

- למטה רדיאטור 2X120 XSPC , מאווררים מקוריים של המארז , מחוברים לבקר מאווררים מובנה של המארז .

- בלוק קירור raystorm

- מאחורה מאוורר 140 מקורי של המארז .

תמונות ....

G05nSZl.jpg

kYB71zI.jpg

yKO32cC.jpg

UCtmTPl.jpg

H9FWjFl.jpg

T7SoNIp.jpg

Z1MCUwv.jpg

פורסם
  • מחבר

מסלול זרימה - משאבה -> בלוק -> רדיאטור עליון -> רדיאטור תחתון -> משאבה (מאגר) .

בהמשך תוצאות אוברקלוק וטמפרטורה , אם לא ישרף כלום :silly:

Ir7YWBa.jpg

פורסם

בדיוק רציתי לבקש תמונה מרחוק.

אני מחכה למספרים, נראה שהמערכת עדיין "טרייה" עם כל בועיות האוויר שיש בצנרת.. (טיפת סבון כלים בפעם הבאה תאיץ את התהליך)

יש לך מספיק שטח רדיאטור, מה עם איזה כרטיס מסך רטוב? ;)

עשית שימוש במשאבה בודדת או בזוג? מה הרשמים שלך מהמיכל הזה? (אני שוקל אם לקנות אותו עבור המערכת שלי)

פורסם
  • מחבר

בדיוק רציתי לבקש תמונה מרחוק.

אני מחכה למספרים, נראה שהמערכת עדיין "טרייה" עם כל בועיות האוויר שיש בצנרת.. (טיפת סבון כלים בפעם הבאה תאיץ את התהליך)

יש לך מספיק שטח רדיאטור, מה עם איזה כרטיס מסך רטוב? ;)

עשית שימוש במשאבה בודדת או בזוג? מה הרשמים שלך מהמיכל הזה? (אני שוקל אם לקנות אותו עבור המערכת שלי)

כרטיס מסך כרגע לא מעניין אותי . אולי אקנה את הדור הבא כשייצא ...

אני משתמש במשאבה בודדת PWM . עוד לא חיברתי את ה PWM , אנסה לחבר את זה ללוח בתור "מאוורר" .

קניתי את המיכל הזה כי אין לי ברירה . אין לי מקום למיכל נורמלי במארז הזה . אני לא אוהב אותו כל כך . הכניסה והיציאה של המשאבה מאוד קרובים , ככה שבקצב גבוהה הוא מכניס הרבה בועות לקו , וגם עושה רעש .

הכי טוב מיכל אנכי גבוהה , אבל כשאין מקום מתפשרים ...

פורסם
  • מחבר

טוב , תוצאות טמפ ראשונות לפני כמה דקות ...

היום דיי חמים , ככה שיהיה יותר קרוב למציאות .

טוב , אני יודע שכנראה הגזמתי עם ה 5GHZ , במיוחד כשבקר הזכרון שלי עמוס עד הסוף , עם 32 ג'יגה זכרון .וגם לא זכיתי באיזה golden chip שיודע לעבוד ב5G ומתח של 1.3V . דווקא בדקתי את סדרת המעבד שלי לפי HWBOT והיא דיי גרועה לOC .

לא משנה .

אז בינתיים החלטתי להתפשר על תדר קצת יותר צנוע , של 5.2GHZ תחת עומס ומתח מטורף , סתם כדי לראות טמפרטורות ...

10 דק של פריים 95 27.7 ...

9ZfBmsT.jpg

פורסם

אין מקום? אתה לא יכול להעיף כמה מגירות דיסקים?

TTL (מיוטיוב ו-OC3D) שם במארז הזה (סטרייקר, אותו הדבר) מונסטה של אלפאקול בחזית, עם פוש-פול + מיכל 250 עם משאבה אליו ועוד רדיאטור 480 בגג, אז יש מקום, השאלה איך מפנים אותו ;)

כמובן שכל מה שצויין לעיל דרש מודינג כבד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים