עבור לתוכן

פרוייקט eXtrene Trooper

Featured Replies

פורסם

אני חייב להבין מה הולך פה.. ;D

• תגובות 74
  • צפיות 24.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דם? בתולין? :nono:

אני עדיין מתפעל מהמצלמה... איפה התמונות של שאר הרכיבים?

מתוך סקרנות, בדוק מחדש את עוצמת הלחיצה לאחר החלפת הTim

פורסם
  • מחבר

הלוח הזה מלא בכל מני פיצ'רים שאני לא צריך .

אחד מהם זה מכסה הסוקט :nixweiss:

vxGEBVp.jpg

יש צורך לשבור את השגם כדי להוציא את המוט מהחלק האמצעי - אל תנסו את זה בבית (יש לי אחד ספייר ...)

הכל במסגרת האחריות ;D

פורסם

מעניין.

דווקא בלוח שלי אין צורך לשבור כלום כדי להוציא את הסוקטים החוצה. 4 ברגי טורקס והם בחוץ.

יש סיבה למהלך הזה? החלפת BP?

פורסם
  • מחבר

arkadur , מכסה הסוקט יוצא מהלוח ללא בעיות או שבירות , רק פתיחה של 3 ברגים .

ה"שבירה" נועדה לפרק את כל המכלול לחלקים - הפרדה של המוט משאר החלקים בתמונה .

המשך בערב :cool2:

פורסם

חח, אפשר לשאול למה התעללת במעבד ככה (מה אתה מתכנן)?

פורסם

הוא בעצם מחליף את המשחה הטרמית מתחת ל-IHS (מפזר חום פנימי), במעבדי ה-IB אינטל התקמצנה על משחה טובה בין המעבד עצמו למפזר החום, במקום להלחים אותם יחד היא שמה שחה זולה והביצועים בהתאם, כאשר מחליפים את המשחה הטרמית מתחת למפזר חום, הטמפ' משתפרות משמעותית (15 מעלות בבניה של באג2000) , נראה שפה פותח הלוג רוצה להסיר לגמרי את המפזר חום כדי ליצור מגע ישיר בין הבלוק לליבה, דבר שגורם להפרשי גבהים הדורשים תיקון.

פורסם
  • מחבר

טוב , החלק האחרון שמפריע לי הוא 2 הפינים המעצבנים שעוזרים להכניס את המעבד לסוקט .

WtrojtW.jpg

בשרטוט של הסוקט אפשר לראות שגובה הפינים הוא 2.1ממ . גובה כל המעבד ללא הIHS הוא בערך 1.5ממ ופינים 0.65ממ שצריך למחוץ עד הסוף ...

קיצר הדברים האלה מפריעים .

פיטרון אחד היה לחורר את הבלוק באיזור של הפינים . לצערי באיזור הזה עובי הפלטה של הבלוק הוא פחות ממילימטר , כך שאין מספיק בשר לקדוח .

הפיטרון האחר .. נו , זה כבר ידוע :screwy:

v2jOThj.jpg

חתכתי אותם לעזאזל :bash:

פורסם
  • מחבר

עובי הPCB של המעבד הוא 1ממ , ועובי ה DIE בערך 0.5ממ .

חיפסתי כל מני שטויות בבית בעובי קרוב ל 0.5ממ לשים מסביב לDIE כדי שהPCB לא יתעוות מהלחץ שיופעל עליו . משהו קרוב ל 0.4ממ היה מצויין , חתיכה מכריכה של קלסר :silly:

RI5nD2f.jpg

פורסם
  • מחבר

שאריות המכסה של הסוקט הורכבו בחזרה . אני צריך את הפלטה התחתונה , זה נותן חוזק בסביב לסוקט ...

אפשר לשים לב שגם את השאריות הייתי צריך להשחיז כדי שלא יפריעו לבלוק ...

הבורג הקדמי הוחלף לבורג רגיל , כמו 2 האחוריים ... למרות שהמקורי גם לא הפריע .

eUukgEl.jpg

BQJhvO4.jpg

פורסם

יפה מאוד!

אתה בחור אמיץ ;)

פורסם

עכשיו אני מבין מה עשית. מגניב ביותר, וואו! יפה!! :)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם .

אני אעדכן מחר על אופן ההרכבה , בינתיים אני ממשיך להרכיב את הלופ כדי לבדוק אם המעבד או הלוח עדיין עובדים :smile1: , יכול להיות שעשיתי נזק של כמה אלפי שקלים :kopfpatsch:

משום מה sidewinder לא עונים לי למייל כבר כמה ימים , יש למישהו נסיון התכתבות איתם ?

לא שלחו לי את הצנרת ואני נאלץ לעבוד עם צנרת שאחליף בהמשך :pissed:

פורסם

יש לי ניסיון מעולה עם swc, גארי בחור נהדר.

מתי שלחת את המייל האחרון?

אם הוא לא עונה, לעיתים יש סיבה טובה, לדוגמה הוא לא ענה לי כמה ימים- בגלל שלג כבד שהשבית את המסחר שם.

לחילופין , פעם אחרת נולד לו ילד והוא סגר את החנות לכמה ימים.

החנות בניגוד לאחרות מאוד קטנה- ולדעתי מלבד גארי יש שם עוד עובד או שניים, אם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים