עבור לתוכן

רוצה לקנות עכבר כמחליף ל1600dpi)mx15) שיש לי,בסכום של עד 300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

נהרס לי הגלגלת של הכבר mx15 ולכן אני מעדיף לקנות חדש.

אני צריך עכבר ברמה של ה mx15 1600dpi שעלה לי 200 ש"ח ואין צורך ביותר טוב ממנו אם המחיר הוא בהרבה יותר יקר.

האומנם הייתי רוצה להשקיע עוד קצת בשביל לקבל עכבר אלחוטי ולכן התקציב הוא 300 ש"ח +-.

פורסם

Logitech G400 הוא המחליף של ה-MX518, עכבר מצויין ומומלץ.

פורסם
  • מחבר

תודה,אבל אני רוצה אלחוטי.

פורסם

במידה והעכבר אינו מיועד למשחקים, Logitech M705 הוא עכבר אלחוטי מצויין ומומלץ.

אם העכבר מיועד למשחקים, יש את ה-Logitech G700 ו-Razer Mamba אבל הם כבר מעל לתקציב ויקרים משמעותית מעכברי גיימינג חוטיים כמו ה-G400.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה עכבר שמיועד גם למשחקים,ובזאפ ראיתי תגובות לא ממש טובות על העכבר שהצעת,כגון זה שהעינית נמצאת בצד העכבר ולא במרכז.

מה את אומרת על ה LogiTech Performance Mouse MX ?

פורסם

קודם כל לא הייתי מתייחסת לביקורות זאפ יותר מדי ברצינות. יש שם כל מיני אינטרסנטים ואנשים שפשוט לא מבינים הרבה בנושא.

דבר שני, באופן כללי בכלל עדיף עכבר חוטי למשחקים אבל אתה רוצה אלחוטי אז איפשהו צריך להתפשר.

MX Performance לא מתאים למשחקים וגם יקר הרבה יותר מה-M705 שהצעתי לך. אם כבר עדיף ה-G700.

פורסם
  • מחבר

למה אל חוטי לא מתאים למשחקים?את זה אף פעם לא הבנתי.

פורסם

חוטי או אלחוטי?

אם אתם גיימרים, בשורה התחתונה עדיף לכם להשתמש בעכבר חוטי (וכך גם לגבי מקלדת).

עכברי הגיימינג האלחוטיים המודרנים זוללים סוללה והדבר האחרון שאתם רוצים הוא שתיגמר לכם הסוללה בזמן המשחק.

בנוסף לכך, הלאג הכי קטן יכול להפריע לכם במשחק. כמו כן, עכברי גיימינג אלחוטיים יקרים מאוד בהשוואה לחבריהם החוטיים.

לעומת זאת, אם השימוש שלכם הוא משרדי או שימוש כללי (אופיס, אינטרנט וכו') ואתם מעוניינים בעכבר ומקלדת אלחוטיים, זה יכול בהחלט להתאים לכם.

http://www.gamefaqs.com/boards/930659-/62806052

פורסם
  • מחבר

Splashy קניתי את העכבר שהצעת לי g400 ואני ממש מרוצה,הוא אכן כמו הmx518 עם יותר dpi,אז ממש תודה רבה על ההמלצה הנכונה שלך.

אגב הg700 שמעתי שזולל סוללה ככה שהוא לא כזה מתאים למשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים