פורסם 2004 בינואר 2821 שנים אתם צריכים ללחוץ על כפתור ה-start ואז ישר כשמגיע הצבע תלחצו על-stop זה בודק את זמן התגובה שלכם , השיא שלי זה: 0.141 (אני איטי...) הנה האתר : http://www.revelate-rock.com/reflex.htm ד.א תיכנסו לעמוד הראשי יש שם עוד דברים נחמדים....
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים צריך לעשות את המדידה מספר מסויים של פעמים. לאחר מכן לחשב ממוצא וסטיית תקן באקסל ואז אפשר להעריך בערך את זמן התגובה.
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים מחבר אז אני רואה שדווקא בכל זאת הזמן תגובה שלי לא רע לא פועל....איך אני יכול לעלות תמונה דרך האתר כאן?
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים צריך לעשות את המדידה מספר מסויים של פעמים. לאחר מכן לחשב ממוצא וסטיית תקן באקסל ואז אפשר להעריך בערך את זמן התגובה.חח המעבדה משפיעה על כולנו
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים כבר הייתי בטוח שאחרי כ"כ הרבה זמן ללא שינה דדוקא תצא לי תוצאה נמוכה לאללה... התחלתי מאזור ה 0.125 ואחרי ששיחקתי קצת עם צבעים שונים + קצת קפה אגוזים ;D Beat that Jackie Chan
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים הצלחתי 0.3, אבל זה שסתם לחצי ונחשתי ובפוקס הצלחתי, את האמיתי שלי זה 0.16.. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.