עבור לתוכן

צריך המלצה ל2 סטים של 2.0 בתקציב לא גדול

Featured Replies

פורסם

אני יתחיל מזה שאני לא לגמרי בטוח בזה,תראו לפני חודשיים עברתי דירה, רק עכשיו סוגרים פינות אחרונות משיפוצים ומרכיבים רהיתים.

עד היום ליד מסך מחשב תמיד היו 2 רמקולים 3WAY גדולים בסביבות 60-80W ומחוברים למערכת סטראו איכותית (לא מגבר), לא ממש הייתה לי בעיה אם זה, סאבים ענקים וכו' אבל כבר החלפתי את כל הציוד ומערכת המולטימדיה בבית כמה פעמים, יש לי מסך DELL 2412U וחשבתי לצרף לו SOLO 3, ה 7 ממש יקר ,דגמים אחרים הם 2WAY בלבד, ודי קשה להתרגל שבאס ומיד הם על אותו אלמנט, אין גםהבדל במחיר בין SOLO 3 ל SOLO 2 נגיד, הגודל ממש לא מזיז לי, כי כמו שציינתי אני כל החיים שלי חי אם רמקולים של מערכת סטראו, הם לא ימוקמו על רצפה זה בטוח, כי רצפתיים אמיתיים יותר גבוהים, השאלה אם זה בעיה שהם ימוקמו של שולחן? כי גובה המסך די קרוב לגובה הרמקולים, וסתם לרדת ל 2WAY באותה רמת מחיר לא בה בחשבון. עכשיו למה רשמתי 2 סטים? הייתי רוצה לחבר SOLO 3 גם בסלון, יש כרגע פלסמה 42", אך ה 10Wx2 שלה לא תמיד מספיקות, השאלה אם מבחינת עוצמה הם יספיקו לי ? או שאצתרך ללכת על SOLO 7? כי נכון לעכשיו גם שם יש מערכת סטראו אם רמקולים 3WAY. תודה, ובבקשה תנסו לעזור לי כמה שיותר, תקציב יש לי גג 1000 שקל וגם זה רק עוד חודש בערך.

תודה.

פורסם
  • מחבר

שככתי להוסיף דבר קטן, אחד הסטים ישמש ל2 מצבים, החדר שלי מיוצב כן שעל הקיר מעל מסך המחשב יש טלוייזית LCD32", וליד הקיר המקביל יש ספה שנפתחת למיתה, אבל שאני רואה סרטים או משהוא, אני יושב עליה, ופה בעצם אחי לא יכול לוותר על 3WAY, החדר אומנם קטן ביחס לסלון, אבל יש לי אוזניים אודיופיליות, אני לא סובל אוזניות, וכל תיק קטן אני שומע, ככה שכמו שאמרי החוסר בMID די יפריעה לי.

כך נראה החדר שלי בעבר:

DSC01442.jpg

וסלון

11072010235.jpg

חח התמונות ממש ישנות כן, כבר אין לי את הנייד והמדפסת, בכל מקרה אני עוד לי קניתי שולחן מחשב חדש, אבל אם יהיה צורך אני יקנה.

חבל לי פשוט לוותר על רמקול טוב יחסית בגלל גודל, בסלון זה יראה מעוד יפה אני בטוח, ובטוח אין מה להשוות לרמקולים מסכנים של טלוייזיה, כי תכלס גם את ה 20W שהם נותנים אני שומע מצויין, קצת חסר באסים חח.

PS, אם אתם מכירים חנות בנתניה שניתן להקשיב לדגם הזה בנתניה אני ישמח לקבל פרטים, כי לצערי את מסך המחשב לדוגמה קניתי בלי לבדוק בעין, בסוף הוא מצויין אבל לא רוצה חתול בשק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים