פורסם 2013 בינואר 112 שנים שלום אני מתקשה לאתר מקור של בעיה מוזרה המחשב שלי בן חצי שנה 3770K עם 16 גיגה זיכרון ללא כרטיס מסך כונן הDVD היה בעייתי מהתחלה והוא אכן התחיל לחרוק החלפתי אותו לחדש (של טושיבה)ומאז הסרטים שאני רואה באמצעותונראים כאילו הם ברזולוציה דפוקה . הסרטים מקוריים באיכות הכי טובה נראים מרוחים ומלאים רעשעברתי על כל ההגדרות הכל מעודכן פיקס חומרים שנמצאים על המחשב כמו תמונות וקטעים שצילמתי נראים בסדר כלומר שהליבה הגרפית מתפקדתרק חומרים מהכונן דפוקים בדקתי את כל האופציות שתוכנה מאפשרת לשנות בליבה הגרפית וכלום לא עוזר רק גורע אולי יש לכם שמץ רעיון איפה הקצר המחשבה היחידה שיש לי שבזמן שהמחשב ניסה להתמודד עם הכונן שעשה בעיות הוא עבר לאיזה מודול חירום תודה מראש
פורסם 2013 בינואר 112 שנים dvd הם אכן ברזולוציה דפוקה אם אתה רואה אתה על מסך ברזולוציה גבוהה הם לא יראו משהו
פורסם 2013 בינואר 212 שנים נא ערוך את הכותרת - ואכן DVD הנו בעל רזולוציה ואיכות משמעותית נמוכה מפורמטים הנהוגים היום.הגיע זמנו ללכת בדרך (VCD, LD, VHS) כל בשר...
פורסם 2013 בינואר 412 שנים תנסה להעתיק את הסרט מהדיסק למחשב ותפתח אותו מהמחשב, או תנסה לפתוח משהוא שלא הגיע מדיסק. עדיין עושה את הבעיה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.