עבור לתוכן

סקר מקדים - קניה קבוצתית של (+Nexus 7 (GSM/HSPA

Featured Replies

פורסם

כידוע יש עליו ביקוש גדול (האמת לא רק על הגרסה הזאת), את העבודה שלי עשיתי, ביררתי מול כמה חנויות, לאחר מכן פניתי ליבואנים,

נכון לעכשיו לקראת סוף החודש חברת רונלייט מתכוונת להשיק אותו בארץ, כך או כך, בקניה מחו"ל יש סיכון להיתפס במכס ואם חס וחלילה לא יעבור כמו מחשב נייד או כל דבר אחר, ידוע שנשלם ביוקר, נכון שיש שרות ואחרית בארץ, עולי בכל זאת נקבל מחיר טוב, תגיבו פה, נראה כמה יש ביקוש עליו, כי לי אישית 3G חשוב מעוד, גם אם בפועל הוא לא יצה מהבית, אין לדעת איך השימוש יהיה בעתיד, ונוח יותר 3G מובנה ולא מודם USB שתקוע מהצד, וטטרינג תוכן את הסוללה בנייד בטיל. :silly:

פורסם

נשמע נחמד

כבר כמה זמן אני מתעניין ב NEXUS 7 אשמח להתעדכן.

לי אישית פחות נוראי ה 3G אבל במחיר אטרקטיבי יש על מה לדבר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יגיד שהמחיר הנוככי יקר לדגם 32GB הרגיל בארץ, לפחות ביחס לאירופה.

פורסם
  • מחבר

http://ksp.co.il/?uin=17837

חח כן 175 דולר יותר מארה"ב, :o בינתיים רק להם יש :nixweiss:

פורסם

אני מעוניין, אם המחיר יהיה כדאי שזה לדעתי לא יותר מ 1,500 ש'ח.

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על זה שוב, תכלס אם רוב הזמן הוא בבית ולא צריך נגיד כGPS לרכב, אפשר עולי להתפשר,

הבעיה שלדוגמה 16GB עולה כמו 32GB וזה לא הגוני ממש, לי יש 16GB בגלקסי נקסוס ואני לא יודע מה לעשות אם כל הנפח הזה:)

אני ישקול לברר לגבי 16 ו 32 ללא 3G.

*בעניין 3G, בינתיים KSP נתנו בתגובה שהמחיר לא ישתנה גם בקניה בכמות, או שהם לא רוצים לעבוד איתי..נראה בסוף החודש, כי אין תחרות אבל יש דרישה,

פורסם

הייתי קונה NEXUS 7 בכללי אם הייתה בו יציאה HDMI. כרגע חושב בין ASUS TF300 ל-AINOL NOVO FIRE/FLAME.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אני חם על הנקסוס 7 גרסת ה-3G , הבעייה שהמחיר בארץ באמת מוגזם , במיוחד כשמשווים את המחיר לזה בארה"ב שעומד על 299 דולר שהינם כ-1100 ש"ח . 700 שקלים זה הפרש לא קטן ... לבינתיים אני מתלבט לבין להביא את המכשיר מ-KSP אילת במחיר מוזל של 1530 ש"ח או לנסות להביא עם חבר בעתיד הקרוב-רחוק מארה"ב ...

פורסם

לבינתיים אני מתלבט לבין להביא את המכשיר מ-KSP אילת במחיר מוזל של 1530 ש"ח או לנסות להביא עם חבר בעתיד הקרוב-רחוק מארה"ב ...

אז אתה תושב אילת? כי אני יודע שתושבי אילת פטורים ממע"ם. אחרת ללא תעודה לא ימכרו לך ללא מע"ם.

פורסם

גם אני חם על הנקסוס 7 גרסת ה-3G , הבעייה שהמחיר בארץ באמת מוגזם , במיוחד כשמשווים את המחיר לזה בארה"ב שעומד על 299 דולר שהינם כ-1100 ש"ח . 700 שקלים זה הפרש לא קטן ... לבינתיים אני מתלבט לבין להביא את המכשיר מ-KSP אילת במחיר מוזל של 1530 ש"ח או לנסות להביא עם חבר בעתיד הקרוב-רחוק מארה"ב ...

זה לא בדיוק כך.

אם אתה משלם מסים כחוק, זה עוד 35 אחוז, כך שמדובר כבר ב-1500 שח.

פורסם

אז אתה תושב אילת? כי אני יודע שתושבי אילת פטורים ממע"ם. אחרת ללא תעודה לא ימכרו לך ללא מע"ם.

אני לא תושב אילת אבל יש חברים שגרים באילת . וחוץ מזה קייאספי לא דורשים תעודת תושב כפי הידוע לי , העיקר שתקנה מקומית בסניף אילת .

פורסם

אני לא תושב אילת אבל יש חברים שגרים באילת . וחוץ מזה קייאספי לא דורשים תעודת תושב כפי הידוע לי , העיקר שתקנה מקומית בסניף אילת .

אמת היא שגם אני כשקניתי מחשב נייד עוד ב-2006 בקניון מול הים, בחנות שממוקמת בקומה תחתונה, לא ביקשו ממני תעודה. אם עסקים מייבאים לאילת, מכס גובה מהם מס ייבוא? גם מעניין מה מס הכנסה/מע"ם יעשו ל קיי אס פי כי הם עוברים על חוק.

פורסם
  • מחבר

בינתיים אין חדש לצערי, כבר הייתי קופץ לאילת, אך בשביל 100 הנחה לא שווה כל הנסיעה הזאת, חזרו עליי מכמה חנויות ונראה שיבוא רשמי של רונלייט יהיה לקראת אמצע החודש הבה, אז כבר נראה אם איזה חנות תרצה לעשות מכירה קבוצתית, לחילופין, עולי מישהו מהפורום יכול לרכוש מספר יחידות מסניף אילת, ולשלוח בדואר למי שירצה לקנות..אופציה לא רעה..רק לא יודע איך ליישם אותה..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הכלתתי בסוף לרדת מ 3G, יש מספר חנויות שרוצות לעבוד איתי, אבל אני צריך לדעת מה כמות האנשים? איך נעשה את זה?

פשוט הם שולאים איזה כמות אני מחפש, יש פה מישהוא שיצה לו בעבר לעשות קבוצת קניה בהצלחה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים