עבור לתוכן

"תקלת בטרייה" מדומה

Featured Replies

פורסם

הדיון הזה עד עכשיו היה בפורום כרטיסי המסך בשל העובדה שהבעיה קרתה לאחר (או בעקבות?) החלפת כרטיס המסך שלי. החלטתי להעביר לפה ולפתוח פה נושא חדש שכן הדיון כבר כלל אינו רלוונטי לפורום כרטיסי המסך.

בקיצור נמרץ אספר, שהחלפתי כרטיס מסך, ומאז החלו לי כמה בעיות. בהתחלה המחשב סירב לעלות, ואז המליצו לי להוציא את הבטרייה ולהחזירה כי כך הלוח אם אולי יקרא כמו שצריך את הכרטיס מסך. הוצאתי והחזרתי, הבעיה לא נפתרה, אך לבסוף לאחר משחק עם המיקומים של הזכרונות המחשב עלה והכל היה בסדר, לכאורה. בסוף הסתבר שישנה בעיה חדשה שכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל, בהפעלה הבאה של המחשב הוא ידאג לעשות לעצמו ריסטרט כמה פעמים, לשלוח הודעות שהשעון, התאריך וכו' התאפסו תוך כדי הודעת "כשל בטרייה". המידע הזה נמצא באיזה סקרין בתהליך הפעלת המחשב הראשוני לאחר החזרתו למקור הכח. כשהמחשב סוף כל סוף עולה לאחר כמה ריסטרטים אוטומטיים מתגלה שהשעון והתאריך, כמובן, אופסו, ואף ישנו משהו מוזר כאשר רוב הסמלים בשורת המשימות נעלמו וישנו במקומם פשוט ריבוע ריק. מה שאני עושה במצב הזה תמיד הוא פשוט לכוון מחדש את השעון והתאריך, לעשות הפעלה מחדש למחשב ואז הוא עולה כמו שצריך והכל בא על מקומו בשלום. עד... הפעם הבאה שאנתק אותו מהחשמל.

הדיון הישן בפורום כרטיסי המסך למי שרוצה קצת יותר בפירוט לעקוב אחרי התהליך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543595.130/

היום קניתי בטרייה חדשה ללוח אם, החלפתי את זו הישנה, אך הבעיה לא נפתרה. אני אובד עצות, ואשמח לרעיונות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו, פליז...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים