פורסם 2013 בינואר 112 שנים יש לי מגבר pioneer vsx-822kאני לא יודע מה הסיבה אבל אני לא שומע מרמקול קדמי ימין פתאוםדבר ראשון שעשיתי החלפתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים ועכשיו לא שומעים משמאל חשבתי נשרף לי החיבור של רמקול ימין או משהוא בדקתי את זה עם רדיו ושניהם עובדים כשאני מחזיר למחשב רק רמקול אחד עובד, עשיתי ריסט למגבר ועדין יש את הבעיה מישהוא יודע איך לסדר את זה תודה מראש
פורסם 2013 בינואר 212 שנים מחבר אחרי כמה בדיקות התברר לי שהבעיה לא במגבר ככה גם פיוניר אמרו לי אבל אני בדקתי עם מחשב אחר ועדין יש לי בעיה שגם במחשב השני אני שומע רק מרמקול אחדאיך זה הגיוני? מישהוא מכיר בעיה כזאת?צריך עזרה דחוף לא יודע כבר מה לעשות...
פורסם 2013 בינואר 512 שנים בדקת שהבעיה אינה בכבל שמחבר בין המחשב לבין המגבר? ניסית לחבר לאחת הכניסות האחרות במגבר?
פורסם 2013 בינואר 512 שנים מחבר ניסיתי הכול ומצאתי את הבעיה הבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול יש בעיה במגעים חשבתי על פיתרון זמני לקנות כרטיס קול USB יש כרטיסי קול USB איכותי ? אם כן אשמח לדגמים (אין בעיית תקציב)
פורסם 2013 בינואר 512 שנים תחפש בפורום, אני דיי בטוח שהיו דיונים על זה. יש באתר גם ביקורת על ה-Xonar U3 של אסוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.