עבור לתוכן

איך מאפסים צ'יפים בטונר למדפסת OKI C3300?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שיש אפשרות לאפס צ'יפים לטונרים.

יש מישהו שיודע איך עושים את זה, או מה צריך בשביל זה?

יש לי מדפסת OKI C3300...

פורסם

יש מכשירים מיוחדים שמגיעים עם תוכנה מיוחדת

  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי את מדפסת oki באיבורי מחשבים , מהיום הראשון הנייר היה נתפס במזין המדפסת, התקשרתי לשרות (שר אלקטרוניקה) ונאמר לי להחליף סוג נייר, קניתי נייר כבקשתם ואז גם הבהבו נורות הטונר (כל ארבעת הנורות, וזה לאחר שהחלפתי טונרים והמדפסת הדפיסה 100 דף בלבד)

המדפסת נשלחה לתיקון ביוני 2012 וחזרה כעבור שבוע בדיוק באותו המצב ששלחתי אותה, קרי מהבהבות נורות הטונר. הטכנאי הסביר לי שבכדי שיעבוד יש צורך להדליק ולכבות, זה עבד אכ כל יום יומיים היה צריך להדליק ולכבות את המדפסת מספר פעמים.

ביוני 2013 לאחר רעשים מוזרים נתקעה המדפסת, ולא עזר לכבות ולהדליק "מהר" כבקשת השרות(אני אמנם טייס אך כנראה מבוגר מדי ותגובותי איטיות)

ראשית מאחר ואין לי אמון גדול בשרות ביקשתי את ההתנהלות בכתב דבר לא הסכימו, כדברי הטכנאי "מצידי תזרוק את המדפסת לפח"

עם 1000 הדפסות במונה הפנימי שמחציתם בפח ,אכן זה רעיון לא רע, אבל מה שחמור הוא שמהיום הראשון שהתקלות החלו ימים לאחר הקנייה ביקשו ממני לשדרג את המדפסת.

בפועל מה שקרה שהתפרקו ברגים שנפלו בתוך המדפסת ובורג אחד לא מוצאים עד היום!

וכמובן לא רוצים להחזיר את המדפסת אלה אני אחתום שהכל בסדר.

כיום אין לי מושג מה קורה מנסים למרוח אותי, וזה חודשיים לא מחזירים את המדפסת,

בקיצור אל תקנו מדפסת oki

שנה טובה קובי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים