עבור לתוכן

זקוק לעצות בקשר למסך 40 אינץ , תלת מימד בתקציב של 3000

Featured Replies

פורסם

השימושים שלי הם :

כמסך מחשב לכל דבר ועניין

משחקים

צפייה בסרטים ב FHD

עידן +

תלת מימד בסרטים ומשחקים

מרחק הצפייה הוא בסביבות 2-2.5 מטר

הדגם שעניין אותי שעניין אותי הוא samsung eh6030 40 inch

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU

הציעו לי את המסך הזה ב 3050 ש"ח + עוד 2 זוגות משקפיים במתנה.(המחיר נראה לי אטרקטיבי).

האם זה מסך טוב והמחיר כדאי או שיש משהו יותר טוב ומשתלם?

הפרמטרים של המסך הזה נראים לי טובים , 3D , FHD , LED ו 100HZ אמיתיים ( או 200HZ עם המנגנון) , מצב משחק ועוד.

אם מישהו יודע אם יש למסך הזה לאגים (אני מניח שלא ) או מה הקצב רענון , איזה פאנל יש לו (אני מניח ש S-PVA), עם יש לו chroma 4 4 4 והכי חשוב אם הוא מתאים לשימוש עם מחשב.

ולמי שיש ניסיון עם תל מימד - משחקים עובדים יפה במסכים מהסוג הזה עם 3d אקטיבי ועם כרטיס מסך כמו שלי של NVidia ?

הערכה של NVidia לא נחוצה עם מסך כזה נכון?

עדיף תלת מיד אקטיבי או פסיבי כמו במסכים של LG? (הבנתי שהפסיבי חותך את הרזולוציה לחצי)

פורסם

מסך 40 זה ממש קטן

תנסה למצוא משהו גדול יותר

פורסם
  • מחבר

מה גדול יותר? המרחק הוא 2 מטר....

נראה לי שזה מספיק גדול למרחק כזה....

וחוץ מהגודל , איך המסך הזה?

זה יפריע שהוא מט בחדר חשוך?

התלת מימד שלו טוב?

פורסם

אל תשווה צפייה רגילה ל-HD

כשאתה מסתכל במסך מחשב 22-24 מה מרחק הצפייה שלך חצי מטר ?

עכשיו תלך אחורה 2.5 מטר, איזה גודל היית לוקח ?

בנוגע תלת מימד, הפאסיבי יותר קל לצפייה. ממילא בסופו של דבר זה גימיק ובכלל כדי להנות מתלת מימד צריך מסך ממש גדול לפחות 55.

כל מסכי LCD מתאימים לעבודה עם מחשב, עשוי להיות לאג מסויים בתזוזת העכבר, סמסונג ו-LG חברות טובות למסכים.

פורסם
  • מחבר

במרחק הצפייה לא הייתי מדויק - זה יותר 1.5 עד 2 מטר , ובעיקר 1.5 מטר.

אני חושש שמסך גדול יותר עלול להרוג לי את העיניים , חוץ מזה שאין לי מקום לסמך גדול יותר - המקסימום שלי הוא 42 אינץ , אז זה לא ממש רלוונטי , אין לי אפשרות למסך גדול יותר....

התלת מימד הפסיבי נראה לי בעייתי בגלל הרזולוציה.

גימיק או לא , למסך שיש לו תלת מימד יש יתרונות גם בתצוגה של תוכן דו מימדי במיוחד לגימריים כמונו , כמו 100 הרץ ואיכות טובה יותר.

והיום גם קשה למצוא מסך טוב שהוא לא תלת מימד , אז אם כבר קונים אז אני אנסה את זה לפחות...

יש לי ניסיון עם שימוש במסכים גדולים עם מחשב ואין ממש לאג של העכבר שלי בגלל הרזולוציה .

בקשר למסך שהבאתי

samsung eh6030

הדגם הזה הוא טוב או שיש משהו עדיף בתקציב שלי?

אני מזכיר שוב , הציעו לי אותו ב3050 +עוד 2 זוגות משקפיים מהיבואן הרשמי עם 3 שנים אחריות.

פורסם

עכשיו זה סביר מאוד לגודל 40

יש לי גודל 40 של סוני וגודל 47 של LG עם תלת מימד

התלת שלי הוא פאסיבי ורואים בו ממש טוב עם משקפים פשוטות, אפילו קיבלתי 9 זוגות.

אני מאמין שבסה"כ קשה ליפול עם מודל חדש מחברה ידועה

פורסם
  • מחבר

עם הסמסונג יש 4 זוגות משקפיים וכל 2 משקפיים נוספות עולות 200 ש"ח (אבל אם אני אצטרך אז אני אזמין מחו"ל ב 20 דולר).

בכל מקרה אני לא מצאתי מסך יותר משתלם של חברה טובה והמסכים של LG יוצאים יקר יותר.

מה שכן , אצל סמסונג יש שחורים טובים יותר בגלל הפאנל , s-pva , לעומת IPS ב LG.

יש דרך לדעת שאני מקבל באמת פאנל s-pva ולא mva?

פורסם

אני יכול לומר לך שב- LG עם IPS יש תמונה נהדרת אבל בכל מקרה זה תלוי במקור האות

למשל לגיסי בחיפה שמחובר להוט עם טלויזיה זהה יש תמונה פחות טובה מאשר אצלי ב-YES (מדובר על שידור HD)

סרטים 1080P דרך המחשב HTPC שמחובר לטלויזיה נראים בכמה רמות יותר טובים מכל שידור של YES / HOT

נסה לחפש קודים על האריזה שמספרים לך מה אתה מקבל, לדעתי יש מצב שאם אתה קונה מיבואן מקבילי עשוי להיות הבדל מאחר ואצלו המחיר זה הפרמטר העיקרי לכן יש סיכוי שהסחורה שלו שונה.

פורסם
  • מחבר

אני קונה מיבואן רשמי.

מ א.ל.מ

אני גם לא בטוח שאני באמת יכול להבדיל ברמות האלה בין s-pva ל ips על סמך הראייה שלי....

חיפשתי על האריזה ולא כתוב כלום שתורם לי משהו , כי לפי מה שהבנתי בדיונים אחרים , אפשר לדעת במסכי סמסונג רק מהמדבקה שעל המסך עצמו או בתפריט טכנאים.

אז נראה לי שאני אלך בסוף על הסמסונג בגלל היחס מחיר לתמורה ואני מקווה לטוב ושהפנל באמת יהיה S-PVA.

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים