עבור לתוכן

חווית שרות עגומה בבאג (Galaxy S3)

Featured Replies

פורסם

להגיד שלפרסם תלונה בפייסבוק היא הוצאת דיבה, מהווה אי הבנה של לשון החוק. אלא אם אתה עורך דין אני מציע לך להתרחק מהצהרות משפטיות שאתה לא בטוח באמיתותם.

חוק איסור לשון הרע:

14. במשפט פלילי או אזרחי בשל לשון הרע תהא זאת הגנה טובה שהדבר שפורסם היה אמת והיה בפרסום ענין ציבורי; הגנה זו לא תישלל בשל כך בלבד שלא הוכחה אמיתותו של פרט לוואי שאין בו פגיעה של ממש.

• תגובות 81
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שלום רב, לכל המגיבים והצופים,

למען האמת רשמתי את חווית הקניות שלי על הקיר של רשת באג , בעקבות זה הם פנו אלי ובקשו עבור תיקון המסך 700 ש"ח.

אני שוקלת להיענות בחיוב להצעה שלהם. לחילופין אני שוקלת פניה באמצעות עו"ד אל הנהלת החברה.

נראה לי שזה ייקח זמן עד שהכל יסתיים. טוב יש לבן שלי עוד שנתיים בצבא...

יום טוב, מיכל

פורסם

להגיד שלפרסם תלונה בפייסבוק היא הוצאת דיבה, מהווה אי הבנה של לשון החוק. אלא אם אתה עורך דין אני מציע לך להתרחק מהצהרות משפטיות שאתה לא בטוח באמיתותם.

חוק איסור לשון הרע:

14. במשפט פלילי או אזרחי בשל לשון הרע תהא זאת הגנה טובה שהדבר שפורסם היה אמת והיה בפרסום ענין ציבורי; הגנה זו לא תישלל בשל כך בלבד שלא הוכחה אמיתותו של פרט לוואי שאין בו פגיעה של ממש.

אני לא עורך דין, רק מזהיר כי היו מקרים.

מלהתייחס לציטוט שלך:

היא אומרת שקרה X בלי היכולת להוכיחו, אותו X הוא אותו דבר שפוגע בחברה כי הוא מוציע לה שם רע, זה לא פרט לוואי ולכן ניתן לשלול "הגנה זו" (עניין בציבור).

פורסם

אשמח לשמוע על מקרה בו מישהו פרסם מקרה שקרה לו וקיבל תביעה על הוצאת דיבה ולא זכה.

פורסם

אתה צריך לעשות ממש שטויות בשביל לקבל הוצאת דיבה.

כל עוד יש לך שכל להתמקד רק במה שקרה לך אני מאמין שלא יהיה מצב שיקבעו שהוצאת דיבתם רעה.

פורסם

מעולם לא הוגשה נגדי תביעת דיבה, אך היו שני בעלי עסקים שונים שאיימו עלי, אישית ובמפורש, בתביעה כזו. הסברתי להם יפה מה הם יכולים לעשות עם האיומים שלהם (וגם מה אני יכול לעשות איתם, שכן להם כלל לא היה קייס להגיש נגדי תביעת דיבה אבל לי היה גם היה קייס לתבוע אותם על איומים והטרדות) - וראו איזה פלא, לא רק שלא הוגשה נגדי כל תביעה, אלא שהעסקים המדוברים כלל לא קיימים כיום. אני לא מתיימר לחשוב שהפרסום השלילי שעשיתי להם, שבגינו היו האיומים, הוא הסיבה לפשיטת הרגל שלהם, אבל כן אטען שחנות שנוהגת באיומים כלפי לקוחות היא חנות שמלכתחילה אין לה תודעת שירות וסופה לפשוט רגל.

במקרה של באג, לא נראה שהם הולכים לאנשהו, אבל זה לא אומר שפרסום פרטי המקרה המדובר לא יפגעו לפחות פגיעת מה במכירות שלהם. אני אישית קניתי בבאג פעם אחת בלבד, וזה היה לפני שנים. זכיתי אמנם לשירות טוב אך המחיר מוגזם ויותר לא אחזור לשם. רוב האנשים יודעים שבאג יקרנים, אבל חלק מוכנים לספוג זאת תמורת שירות טוב. אם הם יחשבו שגם את זה הם לא יקבלו שם, לא תהיה להם סיבה לקנות שם.

פורסם

אז בעצם, אי אפשר לפרסם שום דבר ביקורת נגד כל גוף שלא יהיה? בגלל שבוא נודה בזה, מי יכול להוכיח אפילו אחת מהטענות שמובאות פה נגד רשתות וחנויות (קופסאות פתוחות, שירות גרוע, אי כיבוד אחריות ומה לא). בוא אני יספר לך משהו, אם באג כן תחליט לפעול כנגד פירסום כזה בפייסבוק, הדבר היחידי שיקרה הוא שבית המשפט ילעס אותם ויפסוק כנגדם.

פורסם

"KSP פושטים רגל, זהירות".

... בהחלט היה להם קייס.

פעם הבאה שיתמקד במקרה שלו ולא ילכלך סתם.

פורסם

למי שזוכר הוא פרסם מודעת התנצלות בפורום

פורסם

טוב שהוא לא קרא לעלות על החנויות שלהם עם קלשונים ולפידים.

פורסם

זאת לא הנקודה. הנקודה היא שאותו "גילי" כתב דברים שקריים, ועוד כאלו שקל להוכיח כשקריים.

פורסם

רק רציתי להוסיף: אתם נטפלים יותר מדי לעובדה שהקופסא הייתה פתוחה, ב-99% מהפעמים שיש קופסא פתוחה זה בגלל שלקוח אחר רצה שיפתחו ויראו לו את המכשיר כי "אני לא קונה חתול בשק, איזה מין שירות זה? לא להראות מוצרים ללקוח?! בלה בלה בלה".

המקרה פה הוא בעייתי מאוד ויכול לקרות בכל חנות אלקטרוניקה בארץ, אם קורה לכם דבר כזה תחזרו כמה שיותר מהר לחנות גם אם זה לא נוח.

פורסם

אין פה היטפלות, ללקוח טיפוסי אין שום הסמכה לקבוע אם המוצר תקין ואין לו אף דרך לקבוע אם המוצר משופץ או חדש במידה ושילם על חדש. ואני יכול לומר לך שלי אישית כבר יצא לקבל מוצרים עם נזקים בקופסאות פתוחות.

מלבד זאת כדי לראות מה יש בחבילה אפשר לפתוח חבילה אחת, או להשתמש במוצר תצוגה, אין פה שום נזק לחנות.

פורסם

אופייני לקבל קופסה פתוחה בטלפונים שמגיעים לא מהיבואן הרשמי

סביר להניח שאם מישהו מביא טלפונים ביבוא מקבילי הוא יצטרך לפני המכירה לפתוח את הקופסה ולסדר את העברית והלוקליזציה המקומית.

נראה לי שהוא צורב את הרום מחדש וכל זאת כמובן בלי להוריד את המדבקה השקופה של המסך ואז הוא נחשב עדיין כחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים