עבור לתוכן

העליון: דירה שרכש גבר לפני נישואיו תחולק בינו לבין גרושתו - בושה וחרפה

Featured Replies

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000809787

הכנסת והממשלה מלאים באיטרסנטים ושקרנים, אנשי הצבא יושבים ומשמינים בדרך אל הפנסיה השמנה שלהם, ומסתבר שבבתי המשפט יושבים אנשים מטורפים לחלוטין.

עזבו, כבר אין טעם לחיות בארץ, אי אפשר לסמוך על אף אחד שמגיע לעמדת כוח במדינה הזו!

חבל שכבר אי אפשר יותר השנה להגיש בקשה לויזה לארה"ב. אני אתחיל היום לחקור איך אפשר לעשות מעבר לקנדה/ניו זילנד...

אולי עוד 3-4 שנים אני כבר אוכל לעוף מפה.

יום טוב.

פורסם

הסכם ממון מישהו?

פורסם

למה צריך לפרנס עורכי דין?

עד עכשיו זה היה די ברור וגם הגיוני, מה שהיה שלך לפני הנישואים נשאר שלך, מה שהרווחת בנישואים מתחלק.

בגלל עריצות הפמיניסטיות משנים הכל. מישהו היה יכול לדמיין שהיה מקרה דומה אם לאישה היתה דירה קודמת? הרי ברור שהיו זורקים את הגבר מכל המדרגות.

פורסם

מניסיון כואב של הבוס שלי הסכם ממון לא תמיד תופס. הפיתרון היחיד לא להתחתן. תעשו ילד מחוץ למסגרת נישואים, תשלמו 2,000 - 3,000 שקל בחודש מזונות ותהנו מהילדים בסופי שבוע.

פורסם

זה בוודאות הפתרון הזול לגברים

פורסם

כמובן שצריך להתחתן, צריך לדעת עם מי...

הסכם ממון רציני כן מכסה, מנסיון של חבר אמיד מאוד.

פורסם

בוס שלי החתים את גרושתו על הסכם ממון רציני. כשהם התגרשו השופט אמר "אתה אשכנזי חמוד מהרצליה פיתוח, היא נולדה בשכונות עוני של חולון. אתה לא יכול לשלוח אותה חסרת כל". וזהו. ביטל את הסכם הממון.

גם אי אפשר לדעת עם מי מתחתנים כי אחרי הילד הראשון הכל משתנה. הכל. אנשים לא מבינים עד כמה.

פורסם

גם אי אפשר לדעת עם מי מתחתנים כי אחרי הילד הראשון הכל משתנה. הכל. אנשים לא מבינים עד כמה.

אתה וודאי מבין. כמה ילדים יש לך? :)

פורסם

למזלי אפס.

פורסם

אנשים משתנים, נקודה. לאיזה כיוון וכמה זה יעלה לך בהמשך זה כבר ידוע רק לאלוהים עצמו.

פורסם

מניסיון כואב של הבוס שלי הסכם ממון לא תמיד תופס. הפיתרון היחיד לא להתחתן. תעשו ילד מחוץ למסגרת נישואים, תשלמו 2,000 - 3,000 שקל בחודש מזונות ותהנו מהילדים בסופי שבוע.

ואיך הילד הזה יצא בסוף לא חשבת ?

אני לצערי מכיר הרבה אנשים שרוטים שגדלו במשפחות חד-הוריות.

פורסם

ואיך הילד הזה יצא בסוף לא חשבת ?

למה זה צריך לעניין אותו? :lol:

פורסם

בוס שלי החתים את גרושתו על הסכם ממון רציני. כשהם התגרשו השופט אמר "אתה אשכנזי חמוד מהרצליה פיתוח, היא נולדה בשכונות עוני של חולון. אתה לא יכול לשלוח אותה חסרת כל". וזהו. ביטל את הסכם הממון.

או שאתה משקר

או שהבוס משקר

או שהשופט דביל ואפשר לערער .

בכל מקרה בארה''ב אישה נשואה זכאית לחצי מהרכוש שלה ושל בעלה (גם אם זה רשום על שמו)

פורסם

אתה לא מעודכן, ביטולי הסכם ממון ע"י בית משפט קורים על ימין ועל שמאל (לטובת האשה כמובן, ההיפך הס מלהזכיר). גם בארץ אישה נשואה זכאית לחצי מהרכוש המשותף. אין שום סיבה שתהיה זכאית לחצי מהרכוש לפני החתונה, במיוחד שהגבר לא זכאי לזה.

פורסם

העניין הוא שברגע שיש ילדים כל התחשיבים משתנים

לילדים יש גם זכויות כספיות שלא ניתן לוותר עליהם מאחר ובמרבית המקרים הם קטינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים