עבור לתוכן

ריטלין להמונים?

Featured Replies

פורסם

איך אפשר ללמוד 4 שעות אינפי בלי ריטליןֿ? :s07:

לפני הריטלין כל הלימודי שלי היו מזוכיזם טהור - סבלתי מכל שנייה. עכשיו אפילו החומר המשעמם ביותר נראה מרתק.

לא יודע אם יש לי הפרעת קשב או שאני סתם עצלן, אבל אחרי 3 שנים עם ריטה הביצועים שלי עלו פי 10, נעשיתי תלמיד מצטיין, ולא הייתה לי אף תופעת לוואי. בלי הכדור הזה הייתי אולי מפנה זבל או מטאטא רחובות במקום מנהל רשתות ומהנדס תוכנה (לעתיד).

אין לך תלות?

אתה יכול להתרכז במשהו בלי ריטלין?

פורסם

אין לך תלות?

אתה יכול להתרכז במשהו בלי ריטלין?

יש תלות מסויימת, אבל לא דרמתית מדי. בהתחלה זה הביא לי היי מטורף במשך כמה שבועות שלא קיים יותר (לצערי :P ), אבל כושר הריכוז שומר על רמה מאוד גבוהה, גם אחרי כמה שנים. כושר הריכוז בלי הריטלין נפגע קצת - אם פעם יכלתי לשבת על משהו שעה, היום קשה לי לשבת יותר מחצי שעה. אבל זה תקף רק לגבי הלימודים המייגעים של האוניברסיטה. כשאני לומד מחשבים באופן עצמאי (ווינדוס סרבר, לינוקס, תכנות) אני יכול לשבת שעות בלי שום בעיה כי אני נהנה מזה.

פורסם

אז כן פיתחת תלות, זה הכי מפחיד.

זה ממש כמו סמים אם ככה.

כמה מיליגרם ריטלין לקחת ולאיזה תקופה?

אמרו לך שאתה "צל של בנאדם"?

פורסם

כשאתה מוכרח ללמוד לא 4 שעות , אלא 15 שעות ביום , אז סם כמו ריטלין מאד מועיל.

אני אישית לא צריך את זה ולא משתמש בזה באפן קבוע , אבל השגתי כמות כדורים מחברים וניסיתי את זה למשך שבועיים בערך(אומרים שלוקח שבוע להתרגל) וזה מייעל את יכולת הלימוד של מישהו כמוני שמסוגל ללמוד ברצף לרמות מטורפות , אתה מרגיש הרבה יותר חד.

פורסם

המוח מייצר מגוון גדול של כימיקלים בעצמו.

ואפשר לשחק עם האיזון של אותם כימיקלים ע"י שינוי התפישה התודעתית, וליצור מצבי צבירה.

אתם עושים זאת בכל מקרה באופן לא מודע, למרות שאתם כן מודעים לתוצאות החוזרות מזווית אחרת.

היא חלק מההוויה שלכם, מקיומכם.

אפשר לשנות את מצבי התודעה לאורך זמן, בדיוק כמו שאפשר לשנות אותם לזמן קצר.

להגביר יצור של חומרים מסוימים, ולהקטין יצור של חומרים אחרים ע"י קיומם ואי קיומם של תכולת קטעי זמן שחוזרים על עצמם.

בדרך כלל ובאופן טבעי הדבר קורה כתגובה לגירויים חיצוניים או אינטראקציה איתם.

ובדיוק כמו שהחושים מושפעים מבחוץ, והמוח מסוגל גם לשחזר אותם וליצור מבפנים(תמונה, מוזיקה, אומנות, וכו...), גם מצבי תודעה המשפיעים על המבנה הכימי של המוח אפשר ליצור מבפנים, ובנוסף לרתום את כל מה שאפשר מבחוץ שמקדם את המטרה.

פורסם

^ ע"ע מדיטציה/היפנוזה/NLP

אפשר גם ליצור כל מיני התניות לגוף אבל אני עדיין לא חושב, שיש לזה את אותו הכח של התערבות מכוונת של תרופה שמשפיעה בצורה סיסטמית.

פורסם

אני בתור מישהו שהיה פעם ילד שרשמו לו ריטלין, ואובחן כADHD והיפראקטיבי.

אומר לך חד וחלק, שהיו לי תקופות בחיים בהם בעזרת מכלול עשיר של הכוונה מנטלית עם מודעות גבוהה, הצלחתי להגיע לשיאים בריכוז קשב והתמדה, שרוב האנשים לעולם לא יגיעו.

עם אנרגיה גבוהה המשוחררת כמו קרן לייזר בכל דבר שאני ממקד בו את המודע.

המוח מלא בפעילות חשמלית וכימית.

רק צריך לאסוף ולצבור את מה שמועיל, ולשחרר את מה שלא.

אם אתה חושב שלריטלין יש כוח.

מצפה לך הפתעה.

ריטלין זה כמעט כלום.

פורסם

שתף אותנו מה עשית ואיך.

פורסם

מנסיון, מדיטציות ארוכות יכולות לשפר יכולות קשב וריכוז. (לאחר שמתמידים בזה תקופה מסויימת זה עוזר לסלק מהראש כל מיני מסיחים ומחשבות טורדניות)

פורסם

להסביר בדיוק איך יהיה חסר טעם ובלתי אפשרי.

כל אחד עובד עם הכלים שלו, על התודעה שלו.

הכל מתחיל ב:

http://en.wikipedia.org/wiki/Introspection

פורסם
  • מחבר

כשאתה מוכרח ללמוד לא 4 שעות , אלא 15 שעות ביום , אז סם כמו ריטלין מאד מועיל.

אני אישית לא צריך את זה ולא משתמש בזה באפן קבוע , אבל השגתי כמות כדורים מחברים וניסיתי את זה למשך שבועיים בערך(אומרים שלוקח שבוע להתרגל) וזה מייעל את יכולת הלימוד של מישהו כמוני שמסוגל ללמוד ברצף לרמות מטורפות , אתה מרגיש הרבה יותר חד.

לא הרגשת שאתה משקר לעצמך? אם אתה לא מאובחן ולוקח את זה על דעת עצמך, מה תעשה כשתצטרך להתמודד לבד? (בהתעלם מזה שאפשר להשיג בצורה פיראטית)

יותר מזה, כמה אתה חושב שווים ההישגים של אותם אנשים בריאים שבתקופת מבחנים התחילו להרביץ ריטלין? במה זה שונה מספורטאים שלוקחים סמי מרץ לפני התחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים