עבור לתוכן

פספסתי מסך 27 במחיר מצחיק, יש לכם רעיונות למסך "27 במחיר שפוי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים...

כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד

ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה

של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו.

או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר .

לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה

מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה.

מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל.

יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחיר טוב?

פורסם

מבין אותך שבאסה. גם לי קרה לפספס מכירות טובות, והיה לי באסה. אבל בכל זאת - אם אתה רוצה הכוונה / המלצה - תשנה בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לצרכים ולדרישות שלך. אם אתה רוצה רק להתלונן על הבאסה - רק בקש ואעביר את הדיון שלך לפורום הכללי. :)

פורסם
  • מחבר

וגם: – תחושת אומללות הנובעת מאכזבה או ממפח נפש (בערבית - بعصة e_exclamation.jpg). בערבית המדוברת יש למילה גם משמעות מטאפורית של קילקול או השריית אווירה של נאחס או של יאוש. מכאן נגזרות גם המילים או .

בתכלס מבטאים את המילה עם עין .

בכל אופן יש למישהו רעיון למסך 27 ובכלל מה אתם אומרים על המסך מהדגם שציינתי...P2770HD .

שווה את המחיר שלו כחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים