עבור לתוכן

LUMIA 920, מדהים!

Featured Replies

פורסם

אני באמת לא מבין, למה אתם צריכים כזאת רמה של צילום? (לא שזה רע, חלילה) למכור טלפון כי המצלמה שלו לא טובה?

אני מסתדר יופי עם המצלמה של ה-4S, ואם צריך יותר טוב.. בשביל זה יש את ה-550D! ;)

• תגובות 40
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

היה לי לפני זה את הNOKIA N900 המצלמה הייתה טובה מספיק בשבילי והוציאה תמונות טובות, המכשיר עשה את שלו וכבר נמאס לי לתקן, אז החלטתי לשדרג, אנדרואיד לא נוחה לדעתי ומעצבנת, IOS אם כבר יותר טובה, אבל שונא אפל... ואת מוצריה, אז הדבר שהכי רציתי היה הלומיה, המחיר אכן ממש גבוהה, אבל ביחס למה שהוא שווה להוסיף קצת יותר מהIPHONE 5 הזה המאזדה 3 של הסלולר... שלא חידש כלום בערך.. סמסונג בכלל לא בא בחשבון, פשוט חברה של חיקויים לכל דבר שקיים! (אם בהשוואות עסקינן.. היונדאי של הסלולר (אבל לא רק..)) ההפרש במחיר לא כזה קריטי, היופי שהכל מסונכרן עם המחשב הנייד והנייח שלי עם הWIN8 זה ממש נחמד ונוח

יש לנוקיה מכשיר רציני בשוק, למיקרוסופט מערכת הפעלה מצוינת, אני אהבתי

פורסם

אני מאוד מקווה שהמערכת תיכנס לתנופה.

קודם כול כי שחקן נוסף בשוק זה תמיד טוב על כמה וכמה שמדובר בשחקן חזק עם משאבים.

בנוסף הבנתי מאנשים שהמערכת מוצלחת מאוד, חלקם אפילו הגדירו אותה כטובה מהIOS, וזה טוב שתיהיה עוד מערכת טובה ונוחה ואם כול הכבוד שיש לי לאנדרואיד(בבעלותי מכשיר המריץ אנדרואיד) המערכת לא עושה לך את זה כמו הIOS.

המכשיר שלי כרגע מספק אותי וקניתי אותו לפני שנה, אם זה לא היה המצב הייתי בוודאות פונה לאחד ממכשירי הכניסה של WP8 כמו ה620.

חבל שמיקרוסופט ישנו על האף כול כך הרבה זמן מחברה בסדר גודל כזה הייתי מצפה להיכנס לגל כבר מזמן, אני מקווה שהם יצליחו להיכנס לתחרות זה מאוד חשוב להם ולנו כצרכנים גיוון ותחרות הם תמיד דבר טוב.

לפותח הדיון תן לנו כמה תמונות מה אתה מתקמצן? אין לך עוד מצלמה בבית?

פורסם
  • מחבר

היום אצלם

פורסם
  • מחבר

בנתיים כמה תמונות, אני מעלה סרטון שצילמתי ככה במיוחד לפה אבל זה יקח קצת זמן.. הראיתי שם קצת כל מיני דברים במכשיר, ממש על קצה המזלג

פורסם
  • מחבר

http://youtu.be/dNeREUrAIy8

בבקשה וידאו קטן שעשיתי, קצת שתוכלו לראות

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מכשיר מדהים בכל קנה מידה, והכי יפה.

STI תגיד, יצא לך לקבל כבר את עידכון הפורטיקו?

השינויים שהוא מביא הופכים את הטלפון, כמכלול, להרבה יותר מרשים ונפלא.

ובנוגע לGPS, במה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

העדכון שוחרר בארה"ב ובקנדה אני חושב, לפי מה שקראתי הוא ישוחרר בפברואר לשאר העולם, אומרים שהוא משפר את המצלמה(שהיא אדירה!) ומוסיף עוד כל מיני דברים ותיקונים, יש תיקון של הריסטרטים, שלי לא קורים

הוא באמת מכשיר יפה, גם זכה בכמה פרסי עיצוב.. ואין יום שלא שואלים אותי עליו.

ממליץ בחום! לגבי Gps, אין כרגע waze, אומרים שצריך לצאת, אני מאמין שיהיה בזמן הקרוב, חוץ מזה שהמכשיר אמור להיות מושק באופן רשמי פה בארץ וגם הnokia maps אמור לעבוד

פורסם

שאלה אולי קצת לא קושרה אבל בקטע של WIN 8 .

ביום שלישי סמסונג עושים מבצע לבחירות את המכשירים שלהם ללא מע"מ , תכלס מבצע לא ממש אטרקטיבי לאף מכשיר מלבד 1

ATIV S לאחר ההנחה הוא עולה 2900 ש"ח שזה יציב אותו כ WIN 8 האיכותי הזול ביותר אפילו יותר מה HTC X8 , תכלס החומרה של ה ATIV S זהה ל LUMIA 920 ואני חושב שאולי שווה לרכוש אותו. מה דעתכם ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, לגבי סמסונג,אני אישית, אולי זה רק אני..טוב הגיוני.. שונא תחברה הזו, פשוט מחקים כל דבר אפשרי, אין טיפה מקוריות, לא רוצה חיקוי של.. רוצה מוצר! אז על אף,ההבדל במחיר לא הייתי לוקח סמסונג, גם לדעתי המוצרים של נוקייה איכותיים ברמה אחרת לגמרי, תמיד היו, מעבר לכך שיש בדיקות על העמידות של הלומיה, לא חושב שיש מכשיר שמתמודד מולו.. זוהי דעתי, תאכלס, אם לא היה תלומייה, הייתי הולך בלית בריר. על הא(ע)ייפון 5..

לגבי העברית, לא שמתי לב למשהו לא בסדר, יש גם כתב חזוי טוב מאוד שעובד ממש למופת, אני בטוח שזה ישתפר עוד יותר ברגע שהמכשיר יושק בארץ, לא לשכוח, המכשיר אפילו לא הושק וכל מה שקשור לנוקייה ישראל עדיין לא יצא, כמו המפות שאמרו שיהיו ועוד שירותים. דבר נוסף שחשוב לקחת בחשבון, אנחנו מדברים על מוצר של מייקרוסופט, יהיו עוד עדכונים ותוספות שישפרו את הכל. בכל אופן שורה תחתונה, הוא עובד מצויין עם עברית. מקווה שיתווסף לזיהוי הקולי גם עברית,שאוכל לבצע פעולות בעברית, ד"א זה עובד מדהים, באנגלית, סתם דוגמא, כשאני נוהג ומחובר לדיבורית BT ומקבל הודעה אז היא מוקראת לי, אם אני רוצה, וניתן גם להחזיר הודעה ולהגיד מה לכתוב, הכל עדיין באנגלית! ושלא כמו סירי, זה באמת עובד! כמו כן ניתן לחייג בצורה כזו מבלי לגעת כלל במכשיר,עובד טוב!.. בקיצור אתם בטח שמים לב שאני ממש מתלהב ממנו... אם מישהו רוצה לראות משהו שרק יבקש בשמחה

פורסם

קודם כל, לגבי סמסונג,אני אישית, אולי זה רק אני..טוב הגיוני.. שונא תחברה הזו, פשוט מחקים כל דבר אפשרי, אין טיפה מקוריות, לא רוצה חיקוי של.. רוצה מוצר! אז על אף,ההבדל במחיר לא הייתי לוקח סמסונג, גם לדעתי המוצרים של נוקייה איכותיים ברמה אחרת לגמרי, תמיד היו, מעבר לכך שיש בדיקות על העמידות של הלומיה, לא חושב שיש מכשיר שמתמודד מולו.. זוהי דעתי, תאכלס, אם לא היה תלומייה, הייתי הולך בלית בריר. על הא(ע)ייפון 5..

לגבי העברית, לא שמתי לב למשהו לא בסדר, יש גם כתב חזוי טוב מאוד שעובד ממש למופת, אני בטוח שזה ישתפר עוד יותר ברגע שהמכשיר יושק בארץ, לא לשכוח, המכשיר אפילו לא הושק וכל מה שקשור לנוקייה ישראל עדיין לא יצא, כמו המפות שאמרו שיהיו ועוד שירותים. דבר נוסף שחשוב לקחת בחשבון, אנחנו מדברים על מוצר של מייקרוסופט, יהיו עוד עדכונים ותוספות שישפרו את הכל. בכל אופן שורה תחתונה, הוא עובד מצויין עם עברית. מקווה שיתווסף לזיהוי הקולי גם עברית,שאוכל לבצע פעולות בעברית, ד"א זה עובד מדהים, באנגלית, סתם דוגמא, כשאני נוהג ומחובר לדיבורית BT ומקבל הודעה אז היא מוקראת לי, אם אני רוצה, וניתן גם להחזיר הודעה ולהגיד מה לכתוב, הכל עדיין באנגלית! ושלא כמו סירי, זה באמת עובד! כמו כן ניתן לחייג בצורה כזו מבלי לגעת כלל במכשיר,עובד טוב!.. בקיצור אתם בטח שמים לב שאני ממש מתלהב ממנו... אם מישהו רוצה לראות משהו שרק יבקש בשמחה

שמע מבין את מה שאתה אומר אבל כרגע מחיר של 3900 למכשיר שעם כול הכבוד הוא של NOKIA חברה שתכלס זה ה SMARTPHONE הראשון שלהם.....ככה שמבחינת מוניטין ... אין להם כמעת בתחום הזה חברה שפסיפסה לגמרה!!ונרדמה בשמירה שלה על הכוח שלה בתעשייה.

ככה שכן אני מהאנשים שמאוהבים ב IPHONE שלהם אבל! אפל הציבו רף גבוה מידי לעצמם לחדש כל שנה בצורה מרגשת לא קורה ואחרי שנתיים עם ה IPHONE 4 אני קצת משתעמם iphone 5 רחוק מלרגש, וכאמור IPHONE 5S שיבוא עלינו בעתיד לא יהיה יותר מי מעבד חזק וכמה שיפורי תוכנה, ה ANDROID נחמד אבל לא יצא לי להרגיש אותו ו WIN 8 נירא חידוש מרענן ככה שלי נירא שה ATIV S יכול להיות נחמד צריך להרגיש אותו אולי עם NOKIA ישראל תתמחר אותו בפחות מי 3000 ש"ח יש על מה לדבר.

פורסם

שירות המפות משותף לכל הפלטרפורמות של נוקיה (סימביאן, S40, מיגו, WP). אין נוקיה מפות בישראל וזה בכלל לא קשור להשקה הרשמית של סדרת הלומיה. למה? לא ברור. :nixweiss:

יש מפות אפילו בלוב. זה פשוט עלוב. ( :smile1: )

פורסם

:nono:

אין מצב למחיר של פחות מ - 3K עבור 920.

הלוואי ואני טועה.

שמע אז הם קצת חיים בסרט , עם אפל שתרצה או לא תרצה זה המותג הכי חזק מתומחר באזור ה 3500 ו SIII מתומחר באזור 2650 ואפילו HTC 8X מתומחר ב 3K אין מה לעשות החומרה שהוא מציג היא סטנדרטית לגמרי ל HIGH END וזה רק ה HIP של ה WIN 8 שירד ככל שהיו יותר מכשירים הם לא יכולים להיות כל כך רחוקים במחיר מה ANDROID

פורסם
  • מחבר

סחטיין על אפל, על השיווק החכם והשליטה בשוק (השליטה בלקוחות שלהם) כבודם במקומו מונח. זה לא סוד שהם בירידה משמעותית ונכון שלא קל לרגש כל פעם. והלומייה נמכר בכמויות.מטורפות, יש עליו כתבות, והמניות של נוקייה עלו באופן דרסטי מאז ההשקה של סדרת לומייה, זה אומר המון, וגוגל, שמחזיקה בנתח שוק הגדול ביותר עם האנדרואיד, לא נותנת למיקרוסופט גישה לפיתוח אפליקציה לyoutube עבור משתמשי הwp8 בכוונה לחבל בהצלחה, הלא קטנה בכלל!, מראה המון על רמת ההצלחה של המערכת. מסכים לחלוטין שהמחיר גבוהה! הלוואי והיה פחות, אולי ירד.. לגבי המפות, קראתי על זה עוד כשדיברו על זה שהוא יושק בארץ ואמרו שהשירות אמור לעבוד בארץ, אולי סוף סוף נוקיה-ישראל, הישנים בעמידה, ישכילו וישקיעו בזה. ונוקייה ממש לא חברה שזה הסמארטפון הראשון שלה. המכשיר הקודם שלי היה n900והוא היה יותר סמארטפון מכל מכשיר אחר בשוק, עשיתי איתו פשוט הכללל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים