עבור לתוכן

h77-d3h VS z77-ds3 וגם 3470 3570K VS

Featured Replies

פורסם

אני עומד לרכוש מחשב חדש, הייתי רוצה דעה מקיפה יותר על ההבדלים המהותיים בין שני הלוחות האלה

GA-Z77-D3H

GA-H77-D3H

וגם על ההבדל בין המעבדים האלה של I5 , מה שראיתי משמעותי זה המשהו שקשור לגרפיקה , 4000HD מול 2500HD

לא מצאתי תשובה לגבי ההבדלים ואיך הם באים לידי ביטוי.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מבחינת הלוח, מה הדרישות שלך מימנו?

ההבדל בלוחות שהצגת הוא בערכת השבבים Z77 לאומת H77.

חסר לך משהו בלוח הזה?

ההבדל בין המעבדים הוא תדר (הבדל מינורי ולא מורגש), הליבה הגרפית (דבר שלא צריך לשנות לך אם אתה משתמש בכרטיס מסך יעודי, מכיוון שהליבה הגרפית לא תהייה בשימוש במקרה הזה), והעובדה שמעבד עם סיומת K הוא מעבד שמיועד ל-OC (כולל מכפלה פתוחה).

יעזור אם תביא את המפרט המלא שאתה מתכנן לקנות ואף תתייעץ בפורום מפרטים.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בערכת השבבים - בתכלס.... וזה מה שהתכוונתי.

האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל הZ77 , אי רוצה לדעת בדיוק איך הוא מתעלה על הH77

ובלוח שהבאת חיבורי הUSB בספק מספיקים, והוא לא תומך 5.1

בכללי זה יהיה לגיימינג, אבל זה פחות רלוונטי, השאלות היו דיי יעודיות וספצפיות

ואני לא צריך להתייעץ על מפרטים אני מסתדר מצויין בנתיים :)

רק צריך לדעת הבדלים מדוייקים על מה ששאלתי כיון שלא מצאתי תשובות שסיפקו אותי עד כה.

פורסם

מה הדרישות שלך מהלוח?

• יציאות מסוימות?
  • אפיקי תקשורת מסוימים?
  • טכנולוגיות ייחודיות?

פורסם
  • מחבר

זה משנה ? מה שיש בשני הדגמים הללו מספיק לי.

זה אומר כרטיס מסך מובנה עם כל החיבורים שיש עליהם, יתמוך באודיו5.1 לפחות, ועם יציאה אופטית. שיהיה הרבה חיבורים של USB מאחורה כולל USB3, גם SATA3 , תומך בזיכרון DDR3-1600 ... מה שנקרא - THE USUAL :)

בשני הלוחות הנתונים מבחינת יציאות/כניסות זהים סך הכל..

מה שרציתי לדעת זה ההבדל בין הZ77 לH77

אני לא מתעסק עם OC, למרות שתמיד יש פעם ראשונה... אבל לא, לא מתוכנן.

פורסם

לך על ה-H77 יחד עם I5 3470.

H77

Z77

כמו שאתה רואה, לא תרוויח מ-Z77 כלום.

פורסם
  • מחבר

זה נראה כאילו H77 לא תומך ביותר מחריץ PCI-E אחד, כלומר 2 כרטיסי מסך, כי רשום 16 LANS לעומת הZ77 שיש שם אפשרות גם לחלק את זה ל-8 ו-8 , אז בשביל מה יש בH77 שני סלוטים של PCI-E אם גם ככה אי אפשר להשתמש בשניהם? חח

אבל מצד שני, כתוב שהוא כן תומך CF ... אבל איך זה הגיוני בלי אפשרות של חילוק ל-8-8 ?

פורסם

מכיוון ש-H77 וכל לוח אחר יתמוך בכל הסלוטים שיש לו (אתה חושב שזה ליופי?), המצב יהיה 8X ו-4X בזמן מערך, בגלל שזה PCIe3.0, זה לא משנה.

התמיכה לא עובדת בצורה כזאת, זה יותר מסובך. רק דבר אחד צריך לעניין אותך, האם יש בו את מה שאתה צריך, אמרת שכן, מעבר לזה לא יעזור לך השימוש ב-Z77, לפי דעתי אפילו B75 יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז בהנחה שיום אחד יצא איזה משחק ואני לא אוכל להריץ אותו על הכי גבוה עם ה7770 שלי, ואני מחליט להשאיל את ה-7770 של אחי ולעשות מערך CF :) אז איך בדיוק זה יעבוד עם הH77 , יעבוד אותו דבר כמו עם הZ77 או שהוא לא ינצל את כל ה "LANS" ואז לפי מה שאתה אומר, יעבוד אחד על 4 ואחד על 8, וסך הכל 12 זה פחות מ-16 ואז יוצא שהCF יהיה פחות אפקטיבי מכרטיס אחד?

אני מניח שאני טועה, אבל זה מה שהבנתי מדברייך.. אשמח להסבר קצר על כל העניין

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות 7770 למטרת משחקים יחד עם I5 3470, אז אתה עושה טעות. רד ל-I3 וקנה איזה HD7850 שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב. 7770 נחשב לכרטיס חלש בימינו. קצת יותר חלש מ-6850 (תלויי במשחק).

7770 לא קרוב לנצל 8X של PCIe3.0, דבר ששווה ל-16X ב-PCIe2.0. הכרטיס הזה לא יוגבל בצורה מורגשת (אם בכלל) ממצב כזה.

מה שכן, זה לא נכון לגבי כל הלוחות, לא כל לוח Z77 יבוא במצב כזה, למשל בלוח שלי (Z68) יש לי 8X ו-8X במקרה ש שני כרטיסים, אבל במקרה של כרטיס יחד 16X. לוחות Z68 אחרים יכולים לבו ב-8X 4X במערך כרטיסים. התמיכה של הצ'יפסט לא תמיד באה לידי ביטוי בפועל ואם אני לא טועה, אז שני הלוחות האלו תומכים בזמן מערך רק ב-8X ו-4X, למה? תישאל את גיגבייט...

כמו כן המספר המצוין הוא כמות הנתונים שיכולים לעבור כאשר ב-PCIe3.0 זה עומד על 16GB לשנייה ב-16X וב-PCIe2.0 זה עומד על 8GB לשנייה ב-16X. הכרטיס שלך לא לנצל את זה בכלל, אז אתה יכול להיות רגוע. בנוסף מערך כרטיסים כמו שלך (אם זה אפשרי, אני לא בטוח שהוא תומך), לא שווה מבחינה עתידית.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן לקנות 7770 כי כבר יש לי אותו חודש וחצי, כנל לאח שלי.. אתה יכול לראות את המפרט שלי הוא רשום.

אם הייתי יכול הייתי מחזיר אותו ומוסיף את ההפרש ל-7850 .. ובגלל גם שאלתי לגבי CF .

תודה על התשובה :hat:

פורסם

אז אתה הולך על ה-H77?

פורסם
  • מחבר

חיובי.

למה אתה שואל? חח

פורסם

לוודא שאתה לא מבזבז כסף סתם. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים