עבור לתוכן

ספקים של EVGA, מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

היי, רציתי לקנות ספק מודולרי באזור ה-750W בחו"ל עכשיו יש הרבה מבצעים בגלל החגים אז החלטתי לנצל את ההזדמנות.

במהלך שיטוטיי נתקלתי בספק של EVGA ממותג כ-750W עם נצילות "זהב", מודולרי לגמרי, סליבינג לא רע בכלל ותגד מחיר מאוד אטרקטיבי: http://ncix.com/products/?sku=77498

שם הדגם הוא NEX750G - שהפירוש הוא NEX - הסדרה של הספקים, 750 - ההספק בוואטים, G - גולד, הנצילות.

הדבר היחיד שמדאיג אותי לגביו הוא המחסור בביקורות, ופיצול מסילת ה-12V לארבע. האם יש סיבה לחששותי?

אשמח לעזרה וייעוץ :)

פורסם

מדובר בסדרה מאוד חדשה.

הינה ביקורת על הדגם הזה:

http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/NEX750G/11.html

בקיצור אם אין לך צורך ב 750W עדיף ללכת על ה Seasonic G Series (או Corsair AX-i אבל נראה לי שהיא הרבה יותר יקרה ויחסית לא נפוצה).

פורסם
  • מחבר

AX-i הולך הרבה מעבר לתקציב.

יש לי כמה אפשרויות:

Corsair AX750 ב-150 דולר

Silverston Strider 750W ב-144 דולר

EVGA NEX750G ב-130 דולר לפני MIR החזר בדואר (110 אחרי)

ה-EVGA פותר את הבעיות ב-AX (כבלים מתפצלים, פחות טוב לסליבינג) ובסילברסטון (כבלים צבעוניים מחרידים) אבל הביקורת אומרת שהוא רועש במאמץ (לא נראה לי ש680 יאמץ אותו כ"כ) ואני חושש מהפיצול של המסילות.

המלצות, מישהו? המבצע ייגמר בעוד כמה ימים (בוקסינג סייל) אז אני צריך למהר בשביל המחירים :)

פורסם

קראתי ביקורות על הסדרה הנמוכה בTPU, והספק סביר. הAX-I הרבה יותר מוצלח ממנו. (למרות, שעדיין לא מצאתי ביקורת על הסופר נובה 1500)

פורסם

ה AX-I מתחילים ב 200$, הספקים הטובים ביותר שיצאו עד היום.

לדעתי במחירים האלה אין אפשרות יותר טובה מסיסוניק או ספק שמבוסס על הסיסוניק, ה XFX Pro 750W Black Edition ספק מדהים (למרות שעכשיו ראיתי שהוא לא במלאי מיידי), השני גם ספק מצויין למרות שהוא דגם מעט ישן יותר.

פורסם
  • מחבר

כבר הבהרתי ש-AX-i זה חלום רטוב, התקציב שלי הוא עד 150 דולר, הנ"ל עולה 200+

ההתלבטות היא בין ה-AX750 שנמכר ב-150 דולר, ה-EVGA ב-130 דולר, או הסילברסטון ב-120 דולר (יעילות פחותה, נוח לסליבינג)

ה-XFX לא במלאי, לא הצלחתי להבין את האינטרפייס המודולרי שלו (כבלים מפוצלים או לא) והוא לא במלאי.

הדרישות הן:

מודולרי

יעיל (סילבר ומעלה)

נוח להסלבה (כמה שפחות כבלים מפוצלים

שסליבינג הסטוק יהיה נורמלי, חוטים לא צבעוניים (זה בונוס)

וכמובן משהו איכותי.

כרגע יש לי CX600, שאני לא מעוניין להסליב (הסליבינג יעלנ יותר מהספק) וגם הוא לא מודולרי וסובל מהתחממות יתר.

פורסם

לך על הAX, אני ממש מרוצה מהAX1200 שלי.

אני גם מחפש משהו צנוע יותר מהסדרה כספק משני במערכת.

פורסם
  • מחבר

^ כנראה שאלך עליו למרות הכבלים המתפצלים.

קראתי ביקורת על ה-EVGA, מסתבר ש-FSP עושים אותם, דומים לאורום. הוא רועש וכשל חלק מבחינות המאמץ. נראה גם בנוי לא משהו מבפנים.

ה-AXים מסיסוניק, אני יותר סומך עליהם.

פורסם

על איזה כבלים מתפצלים אתה מדבר? אצלי אין שום דבר כזה למעט מחבר ה24 שמתחלק ל2 קונקטורים בספק.

פורסם
  • מחבר

בערך מה שאמרת.

אני מתכנן מתישהו להסליב אותו סינגל סליב, והבנתי שזה "מאתגר" בלשון המעטה לקבל תוצה יפה לעין עם ההתפצלויות.

הבנתי שלסטרידר של סיסוניק אין התפצלויות (24 פין נכנס לקונקטור 24 פין על הספק)

פורסם

לא אמורה לך להיות בעיה להסליב כבל 20+4.

פורסם
  • מחבר

לא כזאת התפצלות, בקורסאיר וסיסוניק ה-24 מתפצל לשניים מוזרים בקצה של הספק, וגם חלק מהכבלים הם חיברו השד יודע למה...

פורסם

אם 650 וואט עדיין רלוונטים לך ולפי המיפרט ניראה שכן...

חבל לקנות בחו"ל יש ספק מעולה בארץ עם אחריות ובמחיר חו"ל

http://ksp.co.il/?uin=17645

שים לב זה ה 650 ולא ה 550

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים