פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים שלום לכולם!עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460.חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htmמה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב.תודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים לא רוצה לפגוע, אבל אתה רוצה לשדרג על סמך המלצת תוכנה? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: חסר לך משהו עכשיו שאתה רוצה להחליף? מספר דברים שלא כללת: מפרט מלא (תעלה תמונה של כל הכרטיסיות של התכנה). ספק כוח (דגם+חברה), נמצא על מדבקה של ספק הכוח. אתה יכול להעלות תמונה אם אתה לא מבין מה רשום שם. מה מטרת השדרוג? באילו משחקים/תכנות אתה משתמש? אם זה למטרת גיימינג, אז מה רזולוציית המסך? מה חסר לך עכשיו, שאתה רוצה להרוויח מהשדרוג?
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר לא רוצה לפגוע, אבל אתה רוצה לשדרג על סמך המלצת תוכנה? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: חסר לך משהו עכשיו שאתה רוצה להחליף? מספר דברים שלא כללת: מפרט מלא (תעלה תמונה של כל הכרטיסיות של התכנה). ספק כוח (דגם+חברה), נמצא על מדבקה של ספק הכוח. אתה יכול להעלות תמונה אם אתה לא מבין מה רשום שם. מה מטרת השדרוג? באילו משחקים/תכנות אתה משתמש? אם זה למטרת גיימינג, אז מה רזולוציית המסך? מה חסר לך עכשיו, שאתה רוצה להרוויח מהשדרוג? זה לא רק על סמך התוכנה. אני משחק PlanetSide 2 ו-MechWarrior Online והביצועים של המחשב שלי ירודים. התוכנה רק עזרה להצביע על הגורם לבעיה. מפרט: מעבד: Intel Core i5 760 2.8GHZ כרטיס מסך: 2048MB Geforce GTX 460 לוח אם: GIgabyte Technology P55-USB3 זיכרון פנימי: 4GB DDR3 מערכת הפעלה ווינדוס 7 מטרת השדרוג: להריץ משחקים של ימינו בצורה חלקה בלי לכוון את כל ההגדרות על מינימליות, כרגע לא מדבר אפילו על משחקים עתידיים. רזולוציית מסך: 1280X1024
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים צר לי לאכזב אותך, אבל אם אתה משחק ברזולוציה הזאת עם החומרה הזאת וחווה אטיות, אז הבעיה לא מצד החומרה (המחשב שלך צריך להריץ את זה בלי בעיה).
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים מתי בפעם האחרונה עדכנת את הדרייבר של כרטיס המסך בפרט ואת הדרייברים של המחשב בכלל?
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים ואיזה דיסק קשיח יש לך? אולי הבעיה בכלל טמונה באיטיות שלו? כי באמת שיש לך מפרט מעולה
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים לדעתי שדרג ל8GB,תעשה OC למעבד ותוכל בכיף לסחוב עוד דור אפילו.אם משחקים מקרטעים תנסה לעשות OC לכרטיס מסך קודם ולראות את התוצאות לאחר OC,אם עדיין לא מספיק - שדרג לפי התקציב.
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים מחבר אין לי מושג איך עושים OC ואני בהחלט לא מתכוון להתעסק עם זה.לגבי הגדלת זיכרון, סיפור מצחיק - בתוך המחשב שלי יש גוף קירור (נדמה לי) שחוסם פיזית את אחד מהסלוטים, אז בפועל יש לי רק סלוט פנוי אחד. 6GB יספיק?
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים איזה גוף קירור זה?חוץ מיזה - אתה יכול לקנות סטיק של 4GB(זה מה שאני עשיתי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.