עבור לתוכן

מעוניין בעזרה אוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין בעזרה אוברקלוקינג באזור באר שבע , בהגדרות ביוס ,חלקים לקירור מתאימים וכו , המיפרט שלי הוא :

מעבד :I7 920

לוח : X59A-UD3R Ver 1

זכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-12800-reaper-low-voltage-triple-channel-eol.html

הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים של שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג.

פורסם

לא יודע למה לחכות לבן אדם פיזית..יש לך מדריך באתר..כמו כן המון מידע מחיפוש בפורום..

על כל בעיה או שאלה כמובן שיש את התרד הזה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חדש בנושא ,ראיתי כמה קטעי ווידאו בyoutube אבל זה הכול .

תוכל לתת לי קישור למדריך שאמרתה שיש באתר

פורסם
  • מחבר

אין לי ראש ללמוד את כל זה P: זה נראה דיי מורכב ,אני מחפס מישהו מומחה באיזור באר שבע שיוכל לעזור לי בזה ,ככה הרבה יותר בטוח וקל

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה לעשות OC פעם אחת ושיעבוד ככה ולא לגעת בזה יותר , אני לא מחפס להיכנס לזה יותר מדי.

פורסם

אז חבל כי זה לא עובד ככה..עוד כמה שנים שהOC כבר לא יהיה יציב מה תעשה ? תבטל אותו ?

בכל מקרה זה בחירה שלך, אני אישית לא דוגל בשיטה שלך, אני קודם חוקר מבין ואז הולך לבצע ולא מחפש קיצורי דרך. ;)

פורסם
  • מחבר

עוד כמה שנים כבר יהיה לי מחשב חדש P: אני לא אשאר לעולם עם I7 920, ואז כבר לא יהיה חשוב לי OC של המחשב הזה ,גם כן למרות שאפשר ללמוד מקריאה אני מעדיף שאת הפעם הראשונה אני יעשה עם משהו שמומחה בזה כבר לראות שאני עושה הכל נכון . כי סך הכל זה משחק על החיים של המחשב.

אז אם מישהו שמבין ב OC מאיזור באר שבע קורא את זה אני הודה לך אם תגיב כאן שאוכל לקבל מימך קצת תמיכה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים