עבור לתוכן

המחשב לא נדלק אחרי אתמול בלילה, לוחץ ON ולא קורה כלום

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים קרה משהו מוזר, אתמול הלכתי לישון וכיביתי את המחשב כמו כל לילה, היום אני קם בבוקר מנסה להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק הכוונה היא שהוא לא מקבל חשמל כלל, חשבתי אולי שהבעיה היא בחוט של הספק כוח אבל חיברתי כבל חדש של ספק כוח ועדיין המחשב לא נדלק, מה יכולה להיות הסיבה?

ועוד משהו מצחיק שקרה, הוצאתי אותו לגמרי מהחשמל והתחלתי לנקות את האבק במחשב כי חשבתי שאולי האבק חסם שם איזה מקום ובגלל זה המחשב לא נדלק, קיצר התחלתי לנקות אותו ואז באמצע הניקוי הוא נתן לי חצי שניה של אורות כחולים של הלדים וסיבוב קטן של המאווררים כאילו הוא בא להידלק, אבל מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שהוא בכלל לא היה מחובר לחשמל.

מה אני עושה? תודה.

פורסם

... באמצע הניקוי הוא נתן לי חצי שניה של אורות כחולים של הלדים וסיבוב קטן של המאווררים כאילו הוא בא להידלק, אבל מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שהוא בכלל לא היה מחובר לחשמל...

...מה אני עושה? תודה.

באם זה נכון - מתקשר למגרש שדים... אין סיבה שמחשב יקבל מתח ויתחיל לפעול מהאוויר - ממה הוא יפעיל את עצמו - מפריקת קבלים? מחשמל סטטי?

באם להתייחס יותר ברצינות - הייתי מתק הכל - גם את החיבורים של הלוח אם מהספק - מתחיל לחבר את החיבורים הבסייסיים ביות (משמע מתח ללוח אם ומרכיביו - זכרונות - כרטיס מסך במידה ואין מובנה) ומשם ממשיך.

בנימה קצת פחות מבודחת - נא ערוך את הכותרת - שתהיה יותר אינפורמטיבית.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

באם זה נכון - מתקשר למגרש שדים... אין סיבה שמחשב יקבל מתח ויתחיל לפעול מהאוויר - ממה הוא יפעיל את עצמו - מפריקת קבלים? מחשמל סטטי?

באם להתייחס יותר ברצינות - הייתי מתק הכל - גם את החיבורים של הלוח אם מהספק - מתחיל לחבר את החיבורים הבסייסיים ביות (משמע מתח ללוח אם ומרכיביו - זכרונות - כרטיס מסך במידה ואין מובנה) ומשם ממשיך.

בנימה קצת פחות מבודחת - נא ערוך את הכותרת - שתהיה יותר אינפורמטיבית.

בהצלחה,

גבריאל

ערכתי, ניסיתי להריח קצת את הספק כוח מאחורה ויש טיפה ריח של שרוף, אם הספק כוח נשרף יש מצב שעוד רכיבים במחשב ישרפו?

פורסם

דווקא כן ייתכן שמחשב או כל מכשיר חשמלי יכיל מתח גם אם הוא מנותק- יש חשמל שנאגר בקבלים ויכול להשתחרר, יש לו מעט קבלים על לוח האם ואני מניח שגם בתוך הספק.

פורסם

לקבל מתח לא אבל לאגור זמנית חלק מהמתח כן בכל מקרה זה לא יגרום למחשב להידלק אלא אם הספק אגר המון מתח

שהיתפרץ לזמן מסויים מה ששרף את הספק בכל מקרה אני לא חשמלאי וההיתמחות שלי היא לא אלקטרוניקה.

אם יש לך מחשב נוסף בבית תוכל לבדוק עם הספק שלו שהבעיה היא רק הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים