פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים צהריים טוביםבשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים)בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 .עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות.השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים אפשר לקבל המלצה על זכרונות מומלצים ? אני צריך 32 בקיט של 8*4 תודהאני גם מתכנן לקנות מחשב חדש והתלבטתי בין מס אפשרויותהשאלה שלי היא אם יש מה לעשות בכלכך הרבה זכרון? ולפי מה שהבנתי WINDOWS בכלל מזהה עד 16 GB
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר את עניין ה 16 אני באמת צריך לבדוק לעומק - למרות שהלוח נותן עד 32 ככה שמוזר יהיה שחלונות יעבדו רק עם 16בכל אופן לשאלתך למה צריך כל כך הרבה - המחשב משמש לעבודה - ואני במקצוע תלתיסט ועובד עם פארטיקלס והדמיות וכ'ו שדורשים הרבה זיכרון ככה שכמה שיותר יותר טוב .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.