פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים שלום,אני מעוניין לשדרג את הדפדפן מ ie7 ל ie8 בחברה שאני נמצא בה.המטרה היא לעשות את זה באמצעות סקריפט שירוץ בזמן כיבוי או הדלקה של המחשב או לוגין.עדיף שתרוץ גם איזה הודעת alert כזאת, אבל זה כבר מותרות...איך אפשר לעשות את זה?
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים יש אפשרות דרך ה GPO להריץ קבצי MSI אוטומטית כשעושים logon.אם יש לכם sccm, אז כמובן שדרך זה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה.תעשה חיפוש בגוגל, זה דיי פשוט
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר עשיתי חיפוש בגוגל, אבל אין לי מושג מה בדיוק לחפש או מה אני צריך למצוא (לכן כתבתי את ההודעה כאן).אין לי את התוכנה שאמרת scc משהו.ומן הסתם שאת הקובץ msi אין לי ממש, ולא הבנתי גם אם יש לי , מה אעשה איתו...
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Windows/XP/Q_23932696.htmlאפשרי - תבצע טסטים לפני זה
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים התהליך הוא כזה:תיכנס לgpmc.mscתוריד קובץ התקנה של אינטרנט אקספלורר 8 MSIתחיל פרפרנס על OU מבוקש שיבצעor upgrade installלא assignבPOWER ONובהצלחה אם אתה צריך פירוט צעד אחרי צעד אשמח לעזור לךזה על קצה המזלג.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים שיטה נוספת, פשוט להתקין באירגון שרת WSUS שיפיץ את כל עידכוני מיקרוסופט השונים, (חובה אם יש כמה עשרות מחשבים או יותר, כדי לחסוך תנועה מיותרת באינטרנט) ולאשר את הפצת העדכון הזה.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים נכון מאוד אך יש גם תוכנות שעושות repack לMSIמEXEנוח מאוד להפיץ שלל תוכנותבנוסף ניתן להריץ לוגאון סקריפט של msiexec עם נתיב התוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.