עבור לתוכן

איזה מארז יותר טוב לקירור ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

החלטתי לקנות מארז . פשוט אני מתלבט בין שניים :

1) Antec High Performance 1080B AMG

2) Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower

אני מעוניין לדעת איזה מהם יותר יעיל לקירור ?

בקיצור מי יותר שווה לקנות ?

תודה רבה לכולם !

פורסם

לך על האנטק יש שם יותר מקום למאווררים וצורה פנימית יותר טובה למרות שביופי אין על הxeser

אבל אם הדבר המרכזי הוא קירור אז לך על האנטק הרבה יותר יעיל ואגב, אם תשקיע עוד טיפ'לה יש לך מארז xeser עם 7 מאווררים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל החלטה שלך, בכל מקרה...בהצלחה!! ;)

פורסם

תראה שניהם מארזים טאוורים גדולים.. אני הייתי הולך יותר על האנטק.. הוא יותר קטן מהTT והזרימת האוויר

בו תהיה יותר טובה ונוחה.. כבר הרבה אנשים שקנו את המארז הענק של TT כתבו שקשה לשמור בו על זרימת אוויר

טובה מכיוון שצריך מאווררים חזקים כדי שיוכלו לדחוף אוויר ביעילות בתוכו.. מה שגובל גם בהרבה רעש..

תעשה את השיקול שלך אם אין לך בעיה שיהיו לך במארז איזה 6 מאווררים חזקים כגון SF2 אז לא תהיה לך בעיה עם

ה-XASER אבל אני בכל זאת ממליץ לך על האנטק

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

בהחלט עזרתם לי מאוד .

שוב תודה !

פורסם

שמחתי לעזור..

ותראה מה שאמרו לך לגבי המאווררים זה שטויות.. תחשבו לבד.. 7 מקומות למאווררים = רעש נוראי.. לא כל אחד היה רוצה

כזה דבר... תאמין לי אני עם 2 סמארטים וולקנו 12 מתפגר כשהם על רעש הכי חזק... לא נעים..

במארז של TT אתה מקבל איתו מאווררים אבל הם פשוט זיפת ! אתה תצטרך להחליף אותם בין כה וכו אם תרצה טמפ' נורמליות

ככה שאל תרוץ ישר לקנות אותו כי מקבלים איתו מלא מאווררים...

אני כבר אמרתי לך אני הייתי הולך על הנאטק אני לא אוהב את הסדרה הזאת של TT יותר מדי דברים לא טובים שמעתי

עליהם :-\ בחירה שלך אחי.. זה גם די עניין של טעם אני ממש אוהב את המורה של האנטק !! :P

פורסם

לא רק שמקבלים עם הTT חרא של מאווררים, גם חורי הגרילים למאווררים האלה מאוד, מאוד צפופים והאוויר לא עובר חלק דרכם.....מה שגם גורם לרעש אסטרונומי עם מאווררים חזקים, זאת אחת הסיבות שלא מביאים עם המארז הזה מאווררים עם יותר מ2000RPM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים