עבור לתוכן

חסימת OC לכרטיס HD6850..איך אני מבטל אותה?

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני חודש בערך הכרטיס שלי HD6850 של ספייאר הוחלף ב- KSP עקב תקלה. העניין הוא שאני חושב כעת שהכרטיס החלופי נעול ל- OC. כל נסיון שלי לבצע OC בכל תוכנה שהיא ישר גורם למסך להיות שחור. ואפילו OC לתדר סטוק חזרה עושה ריצודים במסך!

רק אומר שאני מבין ב- OC ויש לי ניסיון, לכן לא מדובר במשו ששכחתי או חוסר ניסיון..אך בזה עוד לא נתקלתי!

אז אני שואל אם יש דבר כזה לנעול כרטיס ל- OC?? אפשר לבטל זאת??

פורסם

לנעול ? לא ממש..אלה אם כן היצרנית..מה שכן אם זה קורה לך גם בתדר סטוק..אז הכרטיס לא ממש תקין..

מבחינת מתח\חשמל חיברת את כל החיבורים ? הכל תקין שמה ?

פורסם
  • מחבר

הכל בסדר ואני משחק איתו כבר חודש. שאני בתוכנת OC אפילו אם אני לוחץ APLAY על תדרי סטוק...מייד המסך מתחיל לרצד עד שאני עושה ריסטרט. זה כרטיס חלופי וסביר שעבר תיקון אצל היצרן אולי..

ממש מוזר העניין הזה..כאילו הוא מיייד עושה בעיות שמתעסקים לו בביוס.

שווה לממש אחריות שוב לשם כך? זה נוגד את החוזה ה- OC?

פורסם

אין דבר כזה חוזה OC בגדול אף חברה לא נותנת אחריות לOC, כמובן שיש חברות מאוד ספציפיות ובדגמים מאוד ספציפים שלהם שמאשרים את זה על גבי "האחריות" אבל זה מאוד ספציפי..

בכל מקרה לדרוש החלפה כי בOC הוא לא "מגיב טוב" זה לא בדיוק משהו שיתחסו או נמצא תחת אחריות..

מה שכן זה נשמע אולי כמו עניין של דרייבר או תוכנה..תנסה לעדכן דרייבר או לנסות לבצע OC עם תוכנה אחרת..

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך. נשמע שמהניסיון שלך אין דבר כזה חסימת OC. אני אנסה עם עוד תוכנות והעדכן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים