עבור לתוכן

012mobile לעומת גולן טלקום - תוכנית בסיס

Featured Replies

פורסם

אני היום בגולן טלקום בתוכנית הבסיסית (10₪ לחודש, 60 דקות, 60 SMS, ו10MB גלישה, עם עלות 0.09 ש"ח למגה נוסף)

אני צריך את התוכנית בעיקר בשביל גלישה- בסביבות ה~200-300 מגה בחודש מה ששיוצא חשבון של כ-30 ש"ח.

הגעתי למסקנה ש012mobile מעט יותר משתלמים, יש להם תוכנית של 28 ש"ח לחודש (9 בסיס+19גלישה) גם כן עם 60,60 אבל 1GB גלישה. (ומעבר ל1GB האטת גלישה ל-128kbps)

יצא לי קצת יותר זול, ואני אוכל להיות יותר חופשי בגלישה כי בכל מקרה יהיה לי 1GB לנצל.

עכשיו השאלה - האם השימוש ב012 איכותי לפחות באותה מידה כמו בגולן?

קודם כל - האם אני מקבל בדיוק אותה איכות שימוש (מבחינת קליטה/מהירות גלישה וכדומה) ב-012 כמו באורנג' או שיש תיעדוף?

(אם זה זהה, אז מה בעצם ההבדל - אך ורק מרכז השירות שמטפל בי במקרה הצורך, שאולי פחות איכותי מאורנג'?)

ובכל מקרה - איך זה בהשוואה לגולן? (עם התמקדות בנושא הגלישה).

לגבי נושאי קליטה - אני גר בגוש דן.

ודבר אחרון - האם צפוי שינוי בעתיד באחת החברות לטובה או לרעה (טווח של שנה קדימה ככה)?

תודה!

• תגובות 31
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדהים אותי שאנשים חוזרים (או נשארים) לאותן חברות שגנבו מהם בעשור האחרון אלפי שקלים..

פורסם
  • מחבר

למה גנבו? בסך הכל אינטרסים כלכליים, אתה חושב שהחברות החדשות באמת מתעניינות בזה שהצרכן ירוויח (כמו שראיתי בחלק מהפרסומים)?

זאת בסך הכל אסטרטגיה שיווקית - אם הן היו יכולות לגבות את אותן העלויות של החברות הותיקות ולהצליח לתפוס נתח שוק ולהרוויח יותר מאשר במחירים שהן נותנות היום - הן היו עושות את זה.

בכל מקרה זה לא קשור לנושא..

פורסם

אל תעבור ל012 כי הם על תשתית של אורנג' והמהירות שם על הפנים.

ואין צורך בשום חישובים אחרים.

פורסם

מדהים אותי שאנשים חוזרים (או נשארים) לאותן חברות שגנבו מהם בעשור האחרון אלפי שקלים..

1+

ועוד בשביל כמה שקלים בחודש (במקרה זה 2 שקל :facepalm:)

אם גולן יפלו, כל שאר החברות יעלו חזרה את המחירים ואז נראה את כל החכמולוגים האלו ש"עובדים לפי אינטרסים כלכליים"

פורסם

אל תעבור ל012 כי הם על תשתית של אורנג' והמהירות שם על הפנים.

ואין צורך בשום חישובים אחרים.

יש לציין, כי במרכז תשתית אורנג עברה שידרוג מקיף ודרום ובצפון בחודשים הקרובים.כרגע מבחינת ביצועים היא הרשת המירה בישראל.
פורסם

זה לא מה שקורה בראשון לציון, ומה מה זה בדיוק נחשב מרכז,דרום או צפון, יותר נכון בין הכסאות.

פורסם

אבא שלי באורנג' ויש לו חרא קליטה.

פורסם

יש לציין, כי במרכז תשתית אורנג עברה שידרוג מקיף ודרום ובצפון בחודשים הקרובים.כרגע מבחינת ביצועים היא הרשת המירה בישראל.

האינטרנט הכי מהיר כיום הוא הוט מובייל.

אני אישית מקבל 8 מגה גלישה (פתחתי שרשור בנושא שבדקתי האם המהירות תקינה) ו 1.5 מגה העלאה.

נ.ב לפותח השרשור לא הבנתי כמה יוצא לך תשלום סופי?

בהוט מוביל ב 89 ש"ח לחודש אני מקבל 3 גיגה גלישה וחבילה ללא הגבלה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

מישהו יודע לתת השוואה יחסית אובייקטיבית בין שתי החברות הנ"ל? (Hot לא רלוונטי כי אין להם תוכנית מתאימה)

כלומר לא "באורנג' יש חרא קליטה" אלא "באורנג' הקליטה גרועה יותר מאשר בגולן".

אני חושש שאם הייתי שואל הפוך גם אז היו אנשים שהיו אומרים דברים שליליים על גולן. (מה לעשות, תמיד אנשים אומרים קודם את הדברים השליליים ולא החיוביים)

OldNavyפלאפון,

אתה באמת עובד פלאפון? מפתיע שעובד פלאפון יגיד שחברה מתחרה היא המהירה ביותר.. (כלומר יותר מפלאפון)

ליאב, היום יוצא לי תשלום סופי של כ-30-35 ש"ח לחודש.

דרך אגב הסיבה שאני חושב לעבור זה לא כדי לחסוך את הכמה שקלים - זה בעיקר בשביל שיהיה לי 1 ג'יגה גלישה חופשי (בגולן אני צריך לעבור לתוכנית המלאה של 99 ש"ח בחודש בשביל לקבל את זה, אין תוכנית "ביניים" רק לגלישה מורחבת)

פורסם

הוט מובייל גם ככה רוכבים על פלאפון

פורסם

יחד עם הרשת העצמאית שהם פורסים, וכרגע (כנ"ל לגולן) נמצאת כבר בפריסה מכובדת ביותר. להערכתי עד חג המולד הבא כבר לא תהיה שום נדידה.

OldNavyפלאפון,

אתה באמת עובד פלאפון? מפתיע שעובד פלאפון יגיד שחברה מתחרה היא המהירה ביותר.. (כלומר יותר מפלאפון)

אם מישהו עובד באיזו חברה זה לא אומר שהוא צריך לשקר לטובתה, או לעוות את המציאות. הוא לא הנציג הרשמי של החברה בשום מובן או אופן, והוא נאמן בראש ובראשונה לאמת ולשאר הגולשים. פלאפון זה סתם מקום עבודה.

פורסם

תודה על התגובות.

מישהו יודע לתת השוואה יחסית אובייקטיבית בין שתי החברות הנ"ל? (Hot לא רלוונטי כי אין להם תוכנית מתאימה)

כלומר לא "באורנג' יש חרא קליטה" אלא "באורנג' הקליטה גרועה יותר מאשר בגולן".

אני חושש שאם הייתי שואל הפוך גם אז היו אנשים שהיו אומרים דברים שליליים על גולן. (מה לעשות, תמיד אנשים אומרים קודם את הדברים השליליים ולא החיוביים)

OldNavyפלאפון,

ליאב, היום יוצא לי תשלום סופי של כ-30-35 ש"ח לחודש.

דרך אגב הסיבה שאני חושב לעבור זה לא כדי לחסוך את הכמה שקלים - זה בעיקר בשביל שיהיה לי 1 ג'יגה גלישה חופשי (בגולן אני צריך לעבור לתוכנית המלאה של 99 ש"ח בחודש בשביל לקבל את זה, אין תוכנית "ביניים" רק לגלישה מורחבת)

35 ש"ח לחודש זה בסדר גמור לא ממליץ לך לעבור לאף מסלול אחר אם זה מספק אותך איפה שאתה נמצא כרגע :)

פורסם
  • מחבר

אם מישהו עובד באיזו חברה זה לא אומר שהוא צריך לשקר לטובתה, או לעוות את המציאות. הוא לא הנציג הרשמי של החברה בשום מובן או אופן, והוא נאמן בראש ובראשונה לאמת ולשאר הגולשים. פלאפון זה סתם מקום עבודה.

הוא לא צריך לשקר לטובתה אבל הייתי מצפה שהוא פשוט לא יגיב במקרה הזה. בכל מקרה יפה שהוא אכן אמר את שאמר.

ליאב - שוב פעם, הסיבה שאני חושב לעבור היא לא ההבדל הזה במחיר.

בכל מקרה - אנחנו סוטים מהנושא.. :)

פורסם

כמו שאמרו פה גם גולן וגם הוט פורסים תשתית משלהם ככה שהשינוי אכן צפוי לטובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים