עבור לתוכן

מעונין בלוח אם חדש אבל צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים

מעבד:

לוח אם

נשרף - היה M2V של אסוס

זיכרונות:

DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G

כרטיס מסך:

X1950 PRO

ספק כוח:

HUNTKEY 500W

אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבדאני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... ואולי שווה כבר לעבור ל INTEL?

מה הדבר הכי חכם שאפשר לעשות ב 600 שקל?

מה שחשוב אני משער שיתאים הכרטיס מסך של 1950PRO והזכרונות DDR2 (יש לי 2 של 512 ו 2 של 1GB אם אני לא טועה של 667HZ) (למרות שראיתי שזיכרון של 4GB של DDR3 עולה 100 שקל אז אולי שווה כבר לעבור ל DDR3...)

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

הכי פשוט לפתוח זאפ ולראות לבד

דוגמא: הלוח אם הכי זול שראיתי 215 שקל. MSI H61M-P20

מעבד-G630 עולה-260 שקל...יש יותר זולים אבל הלכתי על משהו נורמלי.

זיכרון זה עוד 100 שקל.

גוף קירור לתושבת 1155 יעלה עוד כמה שקלים.

כבר קיבלת משהו הרבה יותר חזק מהמחשב שאתה מנסה להחזיר לחיים..

אז תחשוב טוב לפני שאתה משקיע 600 שקל.

גם הכרטיס מסך שלך X1950 כבר צריך החלפה

[table][tr] [td][/td] [td] [table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני לא משתמש במחשב למשחקים רק לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים.. ואני שואל פה כדי לדעת את מה צוואר הבקבוק ואיך לנצל תכסף הכי טוב

פורסם

עריכה- יכולתי להישבע שהגעתי לתרד' מפורום כרטיסי מסך. :kopfpatsch:

סליחה.

אני רק אציין שאם אתה מרוצה מהמחשב שלך לוח אם עם תושבת AM2 פה בלוחות היד שניה עולה 250 ש"ח.

כמו כן אולי יעניין אותך הלינק הבא אם לא מעניין אותך אופק לשדרוג:

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24863/cat/22

לפי בנצ'ים שאני רואה נראה שהמעבד הזה חזק מהG630. ויש לו 4 ליבות...

לא בטוח לגבי תאימות לכרטיס מסך... תבדוק.

שלישית, מובנים מודרנים בתקציב שלך (200-300 ש"ח) פחות חזקים מהX1950, אבל לסרטים זו לא צריכה להיות בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים