פורסם 2013 בינואר 112 שנים מחבר עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה. אני יכול לקנות רק מ-TMS.אני כבר רוצה להזמין את המחשב אבל אני לא יודע איזה קירור לקחת...
פורסם 2013 בינואר 212 שנים מחבר תודה על התשובה. ה-ZALMAN 7000V Al SI EDITION גם יספיק? (לא מתכנן לבצע OC)
פורסם 2013 בינואר 212 שנים בגלל שזאת הגרסה הרגלה, אז עדיף את של אינטל.http://www.tms.co.il/product/9034
פורסם 2013 בינואר 212 שנים מחבר ב-TMS המליצו לי על האינטל ובפורום אחר המליצו לי על הזלמן 7000 בטענה שהוא שקט יותר, איכותי יותר (טוב יותר...), ושאם אני אבחר בקירור של אינטל המעבד עלול להישרף.
פורסם 2013 בינואר 212 שנים ובפורום אחר המליצו לי על הזלמן 7000 בטענה שהוא שקט יותר, איכותי יותר (טוב יותר...), ושאם אני אבחר בקירור של אינטל המעבד עלול להישרף.FXP?... זה פורום של ילדים.נראה לך שאינטל היית מייצרת קירור שמסכן את המעבדים שלה? במקרה הזה האינטל עדיף, אם זאת היית הגרסה האוטומטית של ה-ZALMAN, אז הייתי ממליץ עליו, אב הגרסה הזאת לא משתלמת והאינטל יוצא עדיף.
פורסם 2013 בינואר 212 שנים צודק.. איך אינטל לא חשבו על זה שהמעבד ישרף אם תשים עליו את הקירור שהם מוכרים איתו -.-לא, המעבד לא ישרף.אם אתה לא מתכנן OC גם הוא יספיק,כמובן שעדיף קירור מתקדם יותר שישאיר את המעבד קריר יותר גם במאמץ ובקיץ..
פורסם 2013 בינואר 212 שנים אל תתקרב לZALMAN רועש ולא בדיוק ביצועיסט, לך על האינטל המקורי, קח בחשבון שהוא רועש במאמץ מלא והביצועים בהתאם. הכל עניין של תקציב שימושים וכמובן העדפות שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.