פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים היאם אני הולך לאתר של Gigabyte כדי להוריד דרייברים עבור הלוח שלי, אז יש שם בחלק של ה-Chipset שני דברים:Intel Management Engine Interface60MBIntel INF installation1MB ניתן לראות את זה כאן:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#dlבוחרים בחוצץ Support & Downloads, ואחרי זה Drivers, ואחרי זה WindowsXP 32bit.ואז השני פריטים המדוברים נמצאים תחת Chipset.השאלה שלי מה ההבדל בין השניים?האם צריכים להתקין את השניים, או שרק אחד הוא הדרייבר והוא חובה, והשני אופציונאלי?תודה רבה
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים רק במידה ולאחר התקנת ה INF וכל הדרייברים לרכיבי החומרה שלך, עדיין נותרים במנהל ההתקנים התקנים לא מזוהים כלשהם, אז יש טעם לנסות ולהתקין גם את ה Intel Management Engine Interface, למרות שזה לא ממש משנה אם תתקין אותו בכל מקרה.מאחר ואתה עם XP, בספק אם תזדקק ל IMEI - ההתקנה שלו יותר רלוונטית לבעלי Windows 8.
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים מחבר אוקיי, אז להתקין רק את ה-INF.תודהלמה בעצם ה-Management Engine מיועד?
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים לשפר את תאימות חומרת הלוח עם מערכת ההפעלה, מה שכאמור רלוונטי ל Windows 8. עם מערכות קודמות לא אמור להיות בו צורך.
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים מחבר אוקיי יופי.עוד משהו אחד שנותר לא סגור לגבי הדרייברים,בחלק שנקרא שם "SATA RAID/AHCI",יש שתי אפשרויות:Intel SATA Preinstall driver For AHCI / RAID Modeו:Intel Rapid Storage Technologyאת הראשונה(Preinstall Driver) אני בטוח לא צריך, כיוון שב-BIOS ה-SATA מוגדר אצלי כ-IDE ולא כ-AHCI.אבל השנייה - האם אני צריך להתקין את השנייה?(Rapid Storage Techinology)
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים מחבר אפשר דבר אחד אחרון? עבור ה-Audio, גם שם יש שתי אפשרויות, וגם שם אי אפשר להבין את מי מהן צריך.. הראשונה: Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip (Including Microsoft UAA Driver in English edition) השנייה: Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver זה נראה שהראשונה כוללת את השנייה, אז את השנייה אין צורך להתקין, אלא אם רוצים עוד שפות? תודה
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר אוקיי התקנתי רק את האופציה הראשונה עבור הסאונד. יוצא בעצם שסיימתי להתקין את כל מה שהיה צריך, אבל כשאני נכנס ל-Device Manager, יש לי Device אחד שהוא כאילו לא מותקן.. זה נראה כך: אני לא יודע מה זה.. הדברים שהתקנתי, הם: (מסומנים ב-V ירוק לידם) משהו חסר.. מה עוד להתקין, מבין אלה שלא הותקנו?
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים בהנחה ואין לך מודם אנלוגי שמותקן במחשב, נסה להתקין את ה Intel Management Engine ותראה אם זה מעלים את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.