עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור פס לדים בבית

Featured Replies

פורסם

קניתי את הפס לדים מאיבי מפה:

http://www.ebay.com/itm/121033064309?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

עכשיו יש לי בעיה אני לא יודע איך לחבר אותו קיבלתי את הפס לדים אם שלט מין קופסא לבנה כזאת מה שמתחבר לפס לדים ועוד כבל שחור קטן כזה חתוך יש את התמונה באיבי

אבל אני לא יודע איך לחבר אותו כי לא מוצא שום דבר בבית של 12V

פורסם

החלקים שקיבלת מתחברים ביניהם. לכבל החתוך אתה מחבר 12V מספק שיש לך, שיכול להחזיק לפחות 3A (רצוי אם מקדם ביטחון 5A ויותר)

אתה יכול לחבר ספק של מחשב דסקטופ (לא מחשב נייד) - בחיבור שאמור ללכת ללוח תחבר שחור אם ירוק כדיי להדליק את הספק, ואת המתח תיקח מצהוב (+12V) ושחור (-). ניתן לשים סתם ספק הכי דפוק שיש כי העומס כאן מאוד קטן בהשוואה למחשב. בכבל שיש לך (שהגיע אם הלדים) אם יש קו לבן על 1 מהחוטים בדרך כלל זה אמור להיות ה +

או שתקנה ספק מתאים מאיביי

פורסם
  • מחבר

ישמצב את מעלה לי תמונה של איך אני אמור לחבר את הכל אחי ?

ושאתה אומר ספק של מחשב אתה מתכוון לכבל שמחברים לשקע ולחשמל כדי להדליק את המחשב??

פורסם

ישמצב את מעלה לי תמונה של איך אני אמור לחבר את הכל אחי ?

ושאתה אומר ספק של מחשב אתה מתכוון לכבל שמחברים לשקע ולחשמל כדי להדליק את המחשב??

הוא מתכוון לטרנספורמטור, בדומה לזה שיש בראוטר שלך.

הוא מבצע המרה מ220V AC ל12V DC - הנתונים אמורים להופיע על גב הטרנספורמטור.

פורסם

ספק של מחשב נמצא בתוך המחשב ונותן את המתחים הנמוכים שהמחשב צריך כמו 5V ו 12V. החיבורים של ספק בתקע ATX24 (שמיועד ללוח) שמעניינים אותך הם :

ירוק ושחור = מחוברים ביחד להדלקה של הספק

צהוב = פלוס 12V

שחור = מינוס

אני ממליץ שבמקום כל זה פשוט תקנה ספק של 12V וזרם 3A או יותר (הייתי לוקח משהוא כמו 5A) מ EBAY. תוכל למצוא אחד אם תקע מתאים שתוכל לחבר כמו שהוא לבקר של הלדים. שים לב סתם שנאים כלשהם שיש לך בבית לא יתאימו, כי הלדים לוקחים 3A = 3000mA וכמעט אין שנאים "רגילים" שנותנים זרם כזה - חשוב לוודא שהשנאי מתאים לפי V ו A לפניי שאתה מחבר אותו

הכבל חשמל שמחבר את המחשב לחשמל הוא רק כבל, הוא מוציא את אותם 240V שיש בשקע !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים