עבור לתוכן

E6300 צוואר בקבוק במשחקים?

Featured Replies

פורסם

בהנחה ויש לי כרטיס מסך ממש חזק, ואני בעל המעבד הנ"ל, האם במשחקים מסויימים המשחק לא ינצל את מלוא הכרטיס מסך כיוון שיווצר צוואק בקבוק מהמעבד הנ"ל, ולכן הכרטיס מסך ינוצל רק בחלקו?

עד כמה משפיע המעבד על משחקים כבדים? האם E6300 לא מספיק להריץ משחקים כבדים?

ועוד שאלה, איך הכרטיס הנ"ל לשימוש של עיבודי תמונות raw בפוטושופ לצלם מקצועי? מספק? צריך מעבד חזק יותר?

פורסם

הוא בהחלט יהווה צוואר בקבוק. אפילו למשחקים לא כל כך חדשים.

לא, הוא לא מפסיק. לא על מעבר ל Low.

מספק? כן. זה תלוי בהגדרה של "מספק". פעם היו עורכים תמונות על מעבדים חלשים בהרבה. מן הסתם, מעבדים חדשים פשוט יעשו את זה מהר יותר. בהרבה.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת לא משנה עד כמה חזק יהיה הכרטיס מסך, הצוואר בקבוק תמיד יתחיל מאותו שלב, ולא אוכל לשפר את ההגדרות גם עם כרטיס חזק יותר, כיוון שהמעבד עוצר אותו?

מה לגבי E6400 עם OC ל3.2GHZ? איך הוא יעבוד עם משחקים כבדים?

פורסם

1) צוואר הבקבוק שיווצר תלוי בעד כמה המשחק הוא "תלוי-מעבד" (cpu bound). המעבד הזה הוא כבר משהו ברמת הדרישות המינימליות למשחקים כבדים חזקים.

2) מן הסתם, יהיה שיפור. אבל הוא עדיין יהיה חלש יחסית. אם תלות המשחק במעבד היא נמוכה, הוא יהיה בסדר גמור. אם התלות גדולה יותר (Battlefield 3, לדוגמה), מומלץ מרובע ליבות מודרני (או Core i3).

מה ה"לחץ" על המעבדים הללו, לצורך העניין?

פורסם

היי

אלו מעבדים חלשים לכרטיסיי המסך החזקים, מניסיון אני אומר , קניתי כרטיס מסך 7950 עוצמתי וחיברתי אותו למעבד Q9500 שחזק בהמון מהמעבדים שאתה כותב וראיתי שיש צוואר בקבוק , החלפתי מעבד לחדש לI5 3570 ואז ראיתי באמת שיפור משמעותי , זאת אומרת שחיבים לשדרג.

פורסם
  • מחבר

בבעלותי 2 מחשבים, אחד בעל הE6300 ללא כרטיס מסך, והשני E6400@3.2 בעל כרטיס 450GTS.

אני לא מתכוון לקנות מעבד חדש, רק לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי לדעת אם זה קריטי באיזה מעבד השתמש לכרטיס הטוב יותר.

בכל מקרה קיבלתי את התשובה שלי, תודה רבה לך.

שאלה אחרונה, איך הכרטיס 450GTS ביחס למעבדים הנ"ל? מי יצור את הצוואר בקבוק? הכרטיס או המעבד? (אשמח אם יתייחסו לכל מעבד בנפרד)

פורסם

גם המעבד וגם הכרטיס מסך הזה חלשים ולא יאפשרו לך יותר מהגדרות מינימליות.

עם החומרה הזאת אין לך צוואר בקבוק , שום דבר לא מגביל , אלא שניהם חלשים מאד , שניהם מוגבלים מאד.

דרך אגב,למחשבים עם המעבדים האלה אין בדרך כלל יותר מ 2 גיגה ראם , האם הוספת זיכרון? מכיוון שזיכרון ראם יכול להגביל אותך מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים