פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה.כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחולכל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממשמשרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותווגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח.לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDFאולי הבעיה היא אחרת?
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים ייתכן מאד.אם יש לך אפשרות להשאיל מחבר 4GB זיכרון לבדוק אם זה עוזר אז שווה לנסות. אם כן, אז תשדרג.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים אם זה יהיה סטיק של DDR3 אז ייתאים לDDR3.כנ"ל DDR2 ל DDR2. יש להם חריצים שונים אבל המהירות לא משפיעה.אבל בוא נגיד שזה רע שיש לך מהירויות שונות וגדלים שונים בין כרטיסי הזכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.