פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים יש לי קיר משותף בין הממ"ד לסלוןקדחתי עם מקדח כוס יהלום 50 מ"מ (בשביל החוטים מהמחשב ל- LCD בסלון)ושמתי צינור אינסטלציה 50 מ"מ (כדי שלא יהרס לי את החוטים)הרכבתי מחשב HTPC בחדר בממ"דשמחוברים לו 2 מסכים אחד מסך PC בממ"ד והשני טלויזיה LCD "42 בסלוןוהגדרתי למחשב שתי חשבונות ב- WINDOWS 8חשבון אחד PC והחשבון השני נקרא HTPCמה שאני מעוניין זהשכשאני נכנס לחשבון HTPC הוא יפעיל את מסך ה - LCD (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים שלו בטלויזיהשכשאני נכנס לחשבון PC הוא יפעיל את מסך ה - PC (עם הרזולוציה שמתאימה לו) + הרמקולים 2.1 שלו בממ"ד ניסיתי ולא הצלחתי כול פעם אני צריך לשנות את זה ידניגם המסך וגם את הרמקוליםיש פתרון לבעיה?תודה
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים לא שידוע לי.תמיד תוכל לעבור בין המסכים עם WIN+P.ואולי זה יפתור את עניין הרמקולים:http://www.addictivetips.com/windows-tips/auto-switch-speakers-audio-devices-based-on-primary-monitor/
פורסם 2013 בינואר 612 שנים מחבר ל- Art Tatumהקיצור דרך WIN+P+התוכנה לרמקולים פתרה לי את הבעיהתודה על העזרהאבל בא לי רעיון אחר חשבתי לשים 2 מערכות רמקולים 1 בממ"ד רמקולים ישנים של קריטיב דגם 370 ישניםו-2 לקנות חדשיםLogitech Z323 או Creative SBS A320 או Creative T3130 (מה מומלץ)כי הסאונד דרך מסך טושיבה "42 אין בו באסים ונשמע חלש ברמיקסים כרגע אני משתמש ביציאת HDMI למסך בסלון וברמקולים של הטלויזיהאיך אפשר לצאת עם 2 מערכות רמקולים בממ"ד ובסלון (2.1 במקביל)המפרט מחשב שלי:המעבד: Intel Core i3-3220 Trayהלוח: Gigabyte GA-B75M-D3Hתודה
פורסם 2013 בינואר 612 שנים אם אתה רוצה להוציא סאונד לשני סטים של רמקולים הפיתרון המובן מאליו הוא שני כרטיסי קול.בוינדוס מוגדר לך איזה מההתקנים ישמש כהתקן הראשי.בכל נגן ברירת המחדל תהיה ההתקן הראשי שמוגדר בוינדוס.אך גם תהיה אפשרות לבחור התקן ספציפי.כך שאפשר להשתמש בשתי תוכנות ניגון, אחת למחשב שתשתמש ברמקולים הראשיים, והשניה לטלוויזיה שתשמש רק את הנגן הספציפי שמיועד לטלווזיה(משהו פשוט שעובד עם שלט יכול להיות נחמד).אם אתה רוצה להוציא משני הכרטיסי קול בו זמנית את אותו דבר, צריך לעשות שימוש בתוכנת ניתוב סאונד.לא זוכר כרגע בדיוק שמות של תוכנות כאלו, אך נתקלתי בהם בעבר בחיפושים, הצעתי לנסותם, והם הצליחו לפתור כמה וכמה אתגרי אודיו מורכבים.תיאורטית אולי גם אפשר להוציא סטראו מוכפל מיציאות אנלוגיות מרובות לסראונד, בשימוש עם כרטיס יחיד.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים מחבר כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.אני רוצה להרכיב שתי סטים של רמקולים 2.1 אבל כשאני מסתכל בסלון אני יפעיל את הרמקולים שבסלוןוכשאני ישב במחשב בממ"ד אני יפעיל את הסט 2.1 השני(לא ששניהם יפעלו באותו הרגע, למרות שאם זה אפשרי אפשר לנצל זאת לצרכים אחרים שכרגע אני לא זקוק לזה)המטרה היא לא להוציא ולהכניס את הפלג הירוקלסט של הרמקולים שאני משתמש באותו הרגעששני הפלגים היו תקועים במחשב ביציאותואני רק מחליף בעזרת העכברואיזה מהרמקולים אתם ממליצים?תודה
פורסם 2013 בינואר 612 שנים זה לא משנה כמה התקנים יש לך, ועל איזה מגוון חומרה הם מבוססים.התוכנה שהבאתי לך לינק אליה, שאתה אומר שעובדת, אמורה לעבוד גם אם יהיו לך שני כרטיסי קול שמוציאים סאונד.תבדוק אולי אפשר לחבר רמקולים ליציאת אודיו מהטלווזיה עצמה, שתקבל את האודיו דרך HDMI בדיוק באותו האופן שהיא עובדת עכשיו.זה בהחלט עדיף לצורך העניין.אם לא, תמיד אפשר להוסיף כרטיס קול, ככרטיס פנימי או חיצוני בUSB.בכל מקרה תמיד אפשר להעביר התקן אודיו ידנית או בשימוש בתוכנה ההיא.או להגדיר התקן אודיו ספציפי לתוכנת נגן ספציפית.לא בעיה לעשות את מה שאתה רוצה, כך או אחרת.לגבי רמקולים, אם אתה רוצה 2.0, ואתה מעוניין בטווח מחיר של מאות שקלים, סדרת הMICROLABS SOLO נחשבת איכותית.ה6C וה7C נחשבים כקניה טובה במיוחד.ה6C מתאימים למי שיושב קרוב אליהם כמו שולחן מחשב.וה7C מתאימים למרחק צפיה של טלוויזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.