עבור לתוכן

אין לי סאונד במחשב!!! (מחובר לטלויזיה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!

פורסם

אולי לא הגדרת את הסאונד מהכרטיס גראפי כהתקן הראשי להשמעה בוינדוס.

או לחילופין, בנגן סרטים שאתה משתמש למטרה זו.

פורסם

למה כל הפאניקה הזאת?

בחרת ב playback device התואם? עד כמה שזכור לי, אצל AMD יש device driver נפרד לבקר קול.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בדיוק למה אתם מתכוונים ... אני צריך להכנס להגדרות של הכרטיס מסך??? או ללוח בקרה של הווינדוס?? אם מישהו יוכל לתת לי את השלבים אני מאוד אשמח.. תודה.

פורסם

בפינה הימנית למטה (או השמאלית ב Windows בעברית) ליד השעון, יש סימן של דרייבר סאונד. קליק ימין עליו, בחירת sound devices. בחלון שנפתח יש לבחור את hdmi בתור default, ואז לאשר.

גם אני הסתבכתי כשעברתי בפעם הראשונה לamd (זה היה לפני שבועיים-שלוש).

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני פותח את התקני השמע אז amd hd מופיע לי אבל אני לא יכול להפןך אותו לברירת מחדל.. הוא חסום לי... הוא מופיע באפור...

פורסם

כשאני התחלתי לחבר את הלפטופ שלי למסך באמצעות כבל HDMI (אין לי שום אפשרות אחרת) הסאונד עבד רק דרך הרמקולים של המסך (במקרה הזה Samsung SyncMaster XL2370HD, שמשמש גם מסך מחשב וגם טלוויזיה). לפי מה שאני זוכר, קראתי שאם יש כבל HDMI מחובר, WINDOWS מעבירה את הסאונד רק דרכו, וככה הסאונד "לא מגיע" לכרטיס קול. הורדתי אז תוכנה שנקראת IndieVolume ואז זה הסתדר. מה שמוזר הוא שפירמטתי את המחשב לפני שבוע ולא הורדתי את התוכנה מחדש, וזה עדיין עובד כמו שצריך... אולי אצלך זה יפתור את הבעיה.

קישור לאתר של התוכנה - http://www.indievolume.com/

(כתוב שזה לwindows xp. אני משתמש ב7, וזה עדיין פתר לי את הבעיה).

פורסם

אני שם לב שאתה מתעלם ממה שכתבתי - ננעל - להבא לא להתעלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים