עבור לתוכן

SOLO 7 עזרה!(קניתי אותם)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת מה המרחק של הסולו 7 שצריכים להיות אחד מהשני, מרחק מהקיר, ומרחק ממני, גובה הבנתי שהטוויטר צריך להיות בגובה הראש שלי...

ולמישהוא יש המלצה על סטנד?ראיתי מחירים מאוד יקרים, ואני יכול לעשות בעצמי סטנד עץ מלא בדיוק במידות שאני צריך, אז אולי אפשר קצת עזרה?

ואיך עושים הרצה נכונה?

הם מחוברים לכרטיס קול:Creative X-FI Elite Pro

פורסם

שלום .

קודם כל תתחדש , אני גם כן לא מזמן רכשתי את הרמקולים האלו , רמקולים מצויינים , אצלי הם מחוברים לכרטיס קול Asus Xonar Essence STX .

עכשיו , בקשר למרחקים מדוייקים שהם אמורים להיות במרחב החדר אני לא כל כך יכול להגיד לך , אבל אני אשתף אותך איך אני מיקמתי את שלי .

קודם כל החדר שבו הם ממוקמים הוא בגודל 4 על 4 מטרים , ז''א 16 מ''ר . מיקמתי אותם על הרצפה (כי הם גבוהים ואין לי מקום לסטנדים , ואני גם חושב שרמקולים כאלו דווקא צריכים להיות על הרצפה) , שמתי אותם ליד הקיר , מרחק בינם לבין הקיר הוא כ-20 ס''מ , מרחק ביניהם של כ-3.5 מטרים ונתתי להם קצת זווית , יוצא שהרמקולים כאילו פונים בקו ישר למרכז הקיר שמולם .

עכשיו , הם מחוברים אצלי למחשב ולטלויזיה בו זמנית , כאשר אני במחשב , שומע מוזיקה או משחק אז יוצא שאני יושב יותר קרוב לאחד מהם ויותר רחוק מהשני , ז''א כאילו אי סימטריה שכזאת , אבל בכל זאת זה לא מפריע לי ואני נהנה מהסאונד האיכותי והנקי ואני שומע את שני הרמקולים דיי טוב אולי אפילו באותה הרמה .

כאשר אני רואה איזה סרט בטלויזיה , אז אני נזרק למיטה שבדיוק בקיר הנגדי של הרמקולים , והמיטה היא באמצע הקיר , לאן שהרמקולים פונים , פה יוצא שאני שוכב על המיטה והמרחק ביני לבין הרמקולים הוא בערך 3.7 מטרים , ופה אני בכלל נהנה כפליים מהסרט באיכות גבוהה וגם כן מהסאונד של שני הרמקולים שפונים בדיוק לכיוון שלי , ועוד פעם , גם פה הצליל פשוט מצויין ואני נהנה ממנו .

אז ככה אני בחרתי למקם אותם אצלי , ולדעתי הצלחתי במשימה הזאת חחח , אני מקווה שאיכשהו לפחות עזרתי לך , ותהנה מהרמקולים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים