עבור לתוכן

חיבור ספארק 7+...שאלות:::תודה

Featured Replies

פורסם

וואלה גבר תודה רבה!!!!

פורסם

It's far from being a great cooler, at low RPM it might be quiet but the performance aren't that good and starting at around 3000 rpm it starts making considerable amounts of noise, needless to say the maximal speed is unbearable.

Performance wise when I used it it had almost no advantage over the stock cooler maybe a degree or two better at low RPM.

At full speed it performs very nicely, good solution for deaf people.

פורסם

אז איזה מאוורר אתה מציע לי לקנות?

פורסם

The new Gigabyte cooler seems very nice, if you want something very quiet there's the Zalman 7000Cu it is utterly silent.

And of course if you're looking for top performance at top cost you have the Thermalright SLK948U.

פורסם
  • מחבר

אחי לא שאני לא יודע אנגלית אבל בכל זאת דבר עברית מה יהיה?

ודרך אגב, ניסיתי הכל - לא עובד שמתי תמונה במצורפים...

אתם חייבים לעזור לי אני מת לחבר אותו

פורסם

אין משהו קצת יותר גדול ? אני בקושי רואה תמאוורר !! :o

פורסם
  • מחבר

אין אחי זה המצלמה שיש לי...יש לך איזשהוא מושג??

פורסם

או.קיי, קראתי את כל מה שכולם כתבו...

אני שדרגתי את המחשב שלי לפני שבועיים וקניתי את גוף הקרור המדובר. לזכותו אני יכול לומר שהמעבד שלי הוא 2.4C@3.12 וכשהמאוורר הזה עובד ב6300 RPM, הטמפרטורה של המעבד לא עוברת את ה-26 מעלות במאמץ. אז אומנם הוא רועש קצת, אבל אין ספק שהוא עושה את העבודה... חוצמזה, גם ב-4000 RPM הטמפרטורה הטמ' נמוכה יחסית (עוד 2 מעלות) ואני ממליץ עליו בחום. ביחס למחיר שלו, הוא בא מאובזר, מאד נוח להתקנה ועובד נהדר.

פורסם

Sit next to it for a while when it runs at 6300 PRM, I can assure you, your hearing will be damaged.

פורסם

ברור שאני לא משאיר אותו ככה תמיד הרי המארז קרוב אלי..

ואם משהו יפגע בשמיעה זה המוזיקה ולא הרעש מהמאורר

פורסם

אולי תאמר לנו איזה סינק זה כדי שנוכל לעזור לך .

כי את התמונות בקושי רואים :smiley7: !!

פורסם

נראה לי שזה הקירור סטוק של אינטל

כמו שכבר הסבירו לו, ורואים קצת קצת בתמונות

יש 2 ידיות בצידי הסינק, הוא צריך למשוך אותם לכיוון הנגדי וככה הם ישתחררו

אם זה עדיין תפוס שינסה למשוך את זה או להזיז קצת לצדדים, לא ביותר מידי כוח

אם קרה לו המקרה שלי עם ההתיבשות שיעשה כמוני וישים פאן חם על הסינק לכמה שניות שזה ישתחרר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים