פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל בחלק זה נתקע באמצע , בחלק זה אומר נכשל , יש איזו אלטרנטיבה אחרת לעשות בוטאבל ? דבר שני : אם אני במקום usb אשתמש בהארדיסק נייד להתקנת win7 זה אפשרי?
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים תנסה את rufus.http://rufus.akeo.ie/יש אפשרות פשוט להשתמש ב DISKPART ב שורת הפקודה (cmd), ולכתוב את הפקודות שאתה רוצה לעשות.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מחבר זה מצליח להפוך לבוט , אלא שהביוס לא קורא את זה כבוט... קיצר נראה לי הביוס דפוק אשלח אותו ליבואנית של אסוס וזהו
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מחבר אני יודע שצריך להגדיר בביוס - זה הנקודה שזה לא משפיע , ההתקנה קופאת ממש בהתחלה לא משנה מאיזה דיסק והמחשב חדש מהניילון !
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים זה כבר בעיה אחרת.אם ההתקנה עולה , אבל לא ממשיכה אז כנראה שיש לך בעיה עם הדיסק און קי ולא עם הביוס.ניסית להשתמש בדיסק און קי אחר או בדיסק התקנה שאתה בטוח שהוא תקין?ואל תשכח לשנות את חיבורי הסאטה ל ahci בביוס לפני ההתקנה של הווינדוס.
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים ...ההתקנה קופאת ממש בהתחלה לא משנה מאיזה דיסק והמחשב חדש מהניילון...גם מחשבים חדשים מהניילון יכולים להיות תקולים - עצתי לך - ממש אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.