פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים יש לי לוח אם P5G41C-M LX מעבד intel core 2 quad q8300 2.5 Ghz וקירור של Scyte Yasa 1000עשיתי OC למעבד אחרי דקה בבדיקת טמפרטורה הגעתי ל 85 מעלות והתוכנה הפסיקה את בדיקת המאמץהאם העלאת מתתחים תועיל ?עכשיו אני שואל מה לא נכון במה שעשיתי ?תודה רבה ,
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים תגיד מה עשיתה עד עכשיו לצערי אני לא יודע לנחש קודם כל תעשה איפוס לביוס ותבדוק טמפרטורה בזמן מנוחה.
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים אין מצב להעלות מתחים אם הגעת ל-85 מעלות . יש לך קירור טוב אבל הוא כנראה לא יושב טוב, תבדוק את זה.
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים מחבר בדקתי הקירור יושב טוב על הסוקט מה יכולה להיות הבעיההעלאת מתחים לא תהיה אפשרות טובהמה שעשיתי היה זה לעלות את רק את המכפלה של הבאס מ 333 ל 360 הטמפרטורה בזמן מנוחה היא 39-40 מעלותרגע ו 85 מעלות זה נראה לכם סביר?
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים לפני הכל תבצע בדיקת טמפ' במצב סטוק בלי OC..תבדוק את כלל הטמפ' (לוח אם מעבד וכו) ותבדוק שהמאוורר של הקירור על MAX RPM..
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים מחבר אין בעיה אני יעשה את זה אבל כשאני שם את המאוורר של הקירור על MAX RPM הוא מרעיש קצת ,תאמת זה לא כל כך נורא אני יעשה את זה ויפרסם את המעלות כאן
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מחבר טוב במצב סטוק הטמפרטורות כאלה:מעבד - 35 מעלות במנוחה זכרונות - 26 מעלות במנוחהשמתי את המאוורר של הקירור על MAXמה הלאה?
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים הלאה..הטמפק גבוהות..תבדוק שהקירור מותקן כמו שצריך ושהוא על MAX RPM..אתה יכול לנסות לרענן משחה ולראות במה זה תורם..שכן ומעל ל70-75+- מעלות אין לך מה לחשוב על OC..מה לגבי המארז והסירקולציה ? כמה מאווררים יש לך ואיפה הם מותקנים ?
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים מחבר התאמת שהמארז שלי צפוף הכל נמצא ליד השני הקירור של ה YASA אפילו נוגע בספקאתה יודע איך זה הכל יושב בלוח הזה .. כרטיס מסך נמצא ממש ליד הקירור אבל לא נוגע יש חופש אוויר אבל הכל יושב ליד הכל שמה ואין מרווח בין הספק לקירור לכמה מעלות אתה מאמין שאם אני יסדר את הקירור אני יגיע ?ומה אתה אומר לגבי המארז שלי הוא צפוף מאוד כדי להחליף אותו בכל זאת ?כי זה מה שאני הולך לעשות עוד מעט לבדוק את הקירור הזה ולראות איך הוא יושב
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים תתאר איך המאווררים יושבים במארז , מה מוציא ומה מכניס אויר , איזה מארז יש לך , ספק למעלה אן למטה ולפי זה לסדר את הסירקולציה במארז.היה לי כבר נסיון לא מעט עם הקירור שיש לך עם מעבד דומה (Q8200 ) עם אוברקלוק של 3.2 והטמפרטורה המקסימאלית הייתה 62 מעלות במאמץ.אז אני לא חושב שהקירור זה הבעייה שלך . יכול להיות שאם הכל יושב כמו שצריך יש מצב גם שהחיישנים בלוח מזייפים.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר אני אצלם תמונה של המארז שלי מחר ותגיד לי מה אתה חושב עליו.. מה אני צריך לפי דעתך לשנותמה להזיז המארז שלי מהסוגים הקטנים האלה אני חושב שזה apollo ap-02 midi black case
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים מחבר לא צילמתי את המארז שלי ומה שיש בפנים אבל אני יכול להגיד שהחלפתי את המארז למארז fractal desigen define r4המארז כמעט מושלם אבל אני יכול להגיד שאין שום שוני בטמפרטורות של המעבד שנעים בין 44-43 מעלותאז מסתבר שישנה בעיה בקירור של המעבד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.