פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ולאחרונה הוא מרעיש מאוד.אני לא יכול לדעת בוודאות שהרעש מגיע מהספק, אך כאשר פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב זה נשמע לי שהרעש מגיע מכיוון הספק.מה שמוזר זה שלא מדובר במשהו קבוע, למשל עכשיו הדלקתי את המחשב והוא לא מרעיש, אבל לפני כן הייתי צריך להדליק ולכבות אותו פעמיים שבהן הוא רעש כבר מהפעלתו.אני לא חושב שמדובר בבעיה שהספק לא מצליח להחזיק את המערכת כי כפי שכתבתי, יש לי את המחשב כבר שלוש שנים.בכ"מ הנה המפרט:מעבד intel core i-5 750לוח אם gigabyte GA-P55M-UD2כ.מסך Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5מארז NZXT Zero 2ספק כוח Chieftec A-135 650Wקרור המעבד CoolerMaster Hyper TX3הבאתי את הפרטים שלדעתי עשויים להיות קשורים איכשהו לבעיה.תודה רבה מראש!
פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים זה לא כל כך מסובך, תקח קייסם מעץ תעצור את המאוורר שנדמה לך שזה משם כדי לדעת מאייכן הרעש.שים לב גם לספק יש מאוורר תוכל לעצור אותו דרך הפתח איוורור שלו מאחורה.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים זה לא מסוכן כל עוד הוא לא מוליך חשמל לגבי הרכיב אתה לא צריך לעצור אותו ליותר מכמה שניות כמו שכבר שאמרו.
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים את תדחוף שום קיסם מעץ ושום נעלייםמחשב מרעיש זה ספק כוחתעצור את המאוורר של המעבד ואת מאוורר המארז עם האצבע לא יקרה לך כלום ואם הרעש ממשיך מכוון הספק תחליף אותו בחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.