עבור לתוכן

פיצול יציאת אוזניות - איך לחווט?

Featured Replies

פורסם

לוח האם שלי הוא ג'יגהבייט Z68-MX והוא נמצא במארז Antec NSK2480.

כרגע חיבור האוזניות הקדמי של המארז מחובר ללוח בחיבור ה-HD-AUDIO שמגיע מהמארז אל הכניסה בלוח.

יש אפשרות לפצל את החיווט וליצור כניסת אוזניות נוספת? (מעוניין למקם אותה במקום אחר בחדר)

איך אני מבצע את זה כדי שבשני החיבורים המחשב יזהה שחיברתי אוזניות והכל יעבוד כמו שצריך?

אשמח לעזרה בנושא,

אבירן.

פורסם

2 אופציות

* לחווט מתוך המארז חוטים נוספים לשקע אוזניות במקום אחר בחדר ( די פשוט אם אתה מבין בזה)

* תקנה מפצל של המחבר של האוזניות וממנו תמשוך כבל נוסף.

פורסם
  • מחבר

חיבור מפצל יגרור אוטומטית זיהוי של התחברות לשקע ויעביר את השמע מהHDMI אל היציאה הזו בלבד.

השאלה אם חיווט מתוך המחשב החוצה יגרום לזיהוי כזה גם כן...

פורסם

שני דברים -

1. סטריאו מיקס. אתה יכול שישמעו גם בHDMI וגם בחיבור בו זמנית..

תקרא עוד כאן

-http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/is-it-possible-to-have-speakers-and-hdmi-play-at/4563a5f8-4be4-4463-b312-eff594a9ae49

2. אני לא בטוח שחיבור מפצל יגרור זיהוי אוטומטי. בדקת את זה?

(או שתסביר לי איך לבדוק.. חיברתי מפצל ולא קרה כלום אבל אני לא חושב שהיה אמור לקרות חחח)

פורסם

אם חיבור מפצל גורר זיהוי אוטומטי

אז אפשר במארז עצמו לנתק חוט שמראה את החיווי ( מחובר לשקע האוזנייה במארז)

פורסם
  • מחבר

אני צריך את הזיהוי האוטומטי כדי שכשאחבר אוזניות בשקע המרוחק למשל, הרמקולים יושתקו אוטומטית.

מפצל גורר זיהוי אוטומטי בדיוק כמו שכבל מאריך PL3.5 גורר זיהוי אוטומטי.

אתה יודע איזה מהפינים הוא האחראי על הזיהוי? אולי אנתק אותו מהשקע במארז ואתקין פאנל שלם ממארז אחר בתור שקע מרוחק ואחבר את חוט הזיהוי אליו.

שני דברים -

1. סטריאו מיקס. אתה יכול שישמעו גם בHDMI וגם בחיבור בו זמנית..

תקרא עוד כאן

-http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/is-it-possible-to-have-speakers-and-hdmi-play-at/4563a5f8-4be4-4463-b312-eff594a9ae49

2. אני לא בטוח שחיבור מפצל יגרור זיהוי אוטומטי. בדקת את זה?

(או שתסביר לי איך לבדוק.. חיברתי מפצל ולא קרה כלום אבל אני לא חושב שהיה אמור לקרות חחח)

1. סטריאו מיקס לא טוב לי כי אני צריך שהרמקולים יושתקו כשאחבר אוזניות מהשקע המרוחק לפחות.

2. כשאני מחבר מפצל / כבל מאריך (זכר נקבה) PL3.5 לשקע האוזניות, הרמקולים מושתקים אוטומטית והמחשב עובר להגדרות שקבעתי עבור אוזניות (ווליום וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים