פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים שלום!הרכבתי מחשב לפי המפרט המומלץ אבל בכל זאת יש כל מיני דברים שאני הייתי צריך לבחור ואני רוצה לראות שבחרתי את הדברים הבאמת טובים. השימושים שלי במחשב אני עושה תואר בהנדסת תוכנה כרגע אז אני מתכנת הרבה רואה הרבה סרטים ככה שאני גם מחבר טלוויזיה למחשב.אני מבקש לבדוק האם יש איזה שהוא חלק שבשדרוג של 200-400 שקל יתן לי דחיפה למחשב שהיא רצינית ושווה להוסיף אני ישמח לשמוע. תודה רבה. המפרט:מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1140קירור למעבד:Scythe JAPAN NINJA 3 1156 + 1366 SUPPORTכמות: 1 - מחיר: ₪238לוח אם:Gigabyte GA-H77N-WIFIכמות: 1 - מחיר: ₪543מארז:Lancool Midi Tower PC-K63B Blackכמות: 1 - מחיר: ₪625ספק כוח:SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulkכמות: 1 - מחיר: ₪360זיכרון:Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMPכמות: 1 - מחיר: ₪475קשיח למחשב שולחני:Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MBכמות: 1 - מחיר: ₪553קשיח למחשב שולחני:Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3כמות: 1 - מחיר: ₪589כרטיס מסך:Gigabyte 7770 1GB GDDR5 PCI-E HDMI OCכמות: 1 - מחיר: ₪704כונן אופטי:Samsung SN-S083B X8 Slimכמות: 1 - מחיר: ₪161סה"כ: ₪5388
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים המפרט טוב חלקית, יש הרבה מה לשפר.המעבד במפרט מכפלה פתוחה המיועד להמהרה אך הלוח אינו תומך בכך. אז או לקחת לוח שכן יתמוך או ללכת על מעבד זהה אקללא ה-K ולחסוך מאה שקלים. במידה ולא מתוכנן OC אז גם ממש אין צורך בקירור כ"כ יקר.המארז יקר ולא בהכרח נחוץ אם אין דרישה, הכונן אופטי הוא SLIM ולא ישב טוב במארז ויקר יותר.הכרטיס מסך מיועד לגיימינג ולא ראיתי שצוין שהמערכת לגיימינג, ולרוב אין צורך בכמות כזו של זכרון וחצי מזה מעל ומעבר.הכל תלוי בשימושים ובדרישות לכן מענה על הסטיקי מתחילתו ועד סופו היא הדרך היחידה לבנות לך מפרט שיתאים לדרישות ובעלות נכונה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים מחבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 אם יש שיפור ששווה אפשר להתגמש בעוד 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות (לומד הנדסת תוכנה) וגלישה באינטרנט רואה הרבה סרטים. משחקים אני ממש בקושי אולי פעם בחצי שנה משחק משחק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד שיהפוך לפרנסה בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?הכל צריך5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא אני גר בבקעת אונו9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).מעדיף לוח אם עם wifi אם הדרישה מפריעה וגורמת למחשב לרדת באיכות היא ממש לא חובה10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא חשוב לי לציין שאני לא מבין בחומרה כל כך ולכן המפרט הוא כזה וממש לא צריך להצמד אליותודה בה לעוזרים.
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים שים לב,אתה מעוניין שניתן לך כרטיס מסך של גיימרים או שלא? אילו משחקים אתה הולך לשחק פעם בשנה?
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים מחבר לא אני לא רוצה כרטיס מסך של גימרים אני סתם משחק משקים שיצאו ב2010 וכאלה גם אם לא יעבוד לי לא נורא ממש לא חשוב לי אבל מה שכן חשוב לי זה הסרטים באיכות hd וסרטים רגילים.
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים מחבר אני מתכנת ואני נמצא המון על המחשב זה החיים שלי ואני לא סובל שהוא נתקע אני כרגע עם מחשב נייד מעבד i7 8gb זיכרון ואני עדיין לא מרוצה מהמהירות שלו חשוב לי שהמהירות של המחשב תהיה גבוה מאוד יש לי המון תוכנות שרצות ברקע ואני רוצה מחשב ברמה גבוה שפשוט יטוס הסרטים זה אקסטרה של השימושים שלי
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים I7 של לפטופים=I3 או PENTIUM G של נייחים נראלי.אם 8GB לא מספק אותך,אני לא יודע מה כן.אם אתה רוצה אפשר להביא מפרט עם I5,אבל זה יהיה OVERKILL לגמרי,אפשר לקחת אולי מפרט עם SSD,שיהיה מהיר יותר למערכת הפעלה.
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים מחבר שמע אני ממש לא מבין בזה אני לא רוצה שהיה לי overkill כי זה ממש חסר טעם אבל מה שאני מבקש שהמחשב היה הכי מהיר ששיכול להיות לשימוש של אינטרנט ולפיתוח אני לא יודע עם ה8gb לא מספק אותי אני פשוט מרגיש איטיות במחשב ולא יודע ממה זה נובע. גם אם זה שינוים קטנים שלא מנצלים את כל ההספק שלהם אני מעדיף להשים אותם.
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים אין לי מושג למה המחשב שלך איטי אבל אני חושב שI3 או G640 יספק אותך ולא צריך יותר מזה.אולי תפנה לפורום תמיכה טכנית ותשאל למה הלפפטופ שלך איטי,ניסית לפרמט?
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים מחבר זה לא משנה בכל מקרה המסך שלו גדול לי ואני רוצה למכור אותו 17.3 אני מחפש לקנות עכשיו נייח טוב ומהיר מבקש שהוא היה הכי מהיר שיש ומפה זה לשיקולך תעשה את מה שאתה חושב שהיה הכי טוב בשבילי תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים זה יספק לך חווית שימוש ללא פשרות. כללתי SSD שיבטיח לך ביצועים מירביים, עליו תתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות חשובות, לשאר החומרים יש לך עוד כונן של 1TB, רק תיזכור לשנות בביוס ל-AHCI.מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪924קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪40לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכמות: 1 - מחיר: ₪359מארז:באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪290זיכרון:Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5Vכמות: 2 - מחיר: ₪116קשיח למחשב שולחני:Crucial 128G SSD Marvell M4כמות: 1 - מחיר: ₪540קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5" SATA 3כמות: 1 - מחיר: ₪380כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪107סה"כ: ₪2872מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2815 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/h1kpda5m
פורסם 2012 בדצמבר 1913 שנים שים לב שללוח הנ"ל חיבור SATA3 יחיד ובמפרט שנתת ישנם קשיח ו-SSD עם חיבור SATA3.אם הבאנדם חובב סרטים וצופה בהרבה אז כדאי ללכת על כונן 2TB שגם משתלם יותר.בנוסף אפשר ללכת על הלוח הבסיסי של MSI ולחסוך 60 שקלים ולקחת סטיק זכרון בודד של 8 ג'יגה שעולה 190 שקלים ולחסוך גםפה כמה שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.