עבור לתוכן

מישהו יודע אולי כמה צריך לשלם לבזק על גלישה 1.5 Mbit ?

Featured Replies

פורסם

אאאארררר... נמאס כבר מדמי החסות האלה של נזק, למה בכלל צריך לשלם את זה :\

Oh well, מישהו יודע כמה בדיוק צריך לשלם ?

פורסם

האתר של בזק יודע.

פורסם

www.bezeq.co.il

199

1800-340340

בעיקרון אם אין מבצע זה 150 כולל מודם

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה :)

אולי אתם יודעים גם למה צריך לשלם את זה ? כלומר מה הם נותנים שזה עולה כ"כ הרבה כסף, הרי כל התעבורה של המידע עוברת דרך הספק ומגיעה לטלפון דרך חוטי הנחושת, אז מה בזק בעצם נותנים ?

פורסם

אתה משלם על התשתית שזה החוטי נחושת של נזק

בוא תחשוב ככה

עומדת מולכך אפשרות - לעשות מליונים על חשבון לקוחות או לתת להם משהו חינם, מה תבחר?

פורסם
  • מחבר

טוב, עלות ההצטרפות זה מובן פחות או יותר, אבל למה לעזאזל צריך לשלם עוד ועוד כסף כשאני מעלה את המהירות דרך הספק בכלל ??? ??

האם הם עד כדי כך תאבי בצע ??

פורסם

כל התקשורת מתבצעת דרך המרכזיות שלהם שהם קנו במיטב כספנו

תפעיל קצת את ההגיון.

פורסם

לא ממש הבנתי את השאלה שלך, אני על Mbit1.5,

אני זוכר שהייתי ב500K אז בגלל שהצטרפנו ממש שהתחיל האינטרנט המהיר, אז שילמנו 173 שקל לספק האינטרנט,

ו100 שקל לבזק.. :-\.

לפני כמה חודשים, בגלל הרשת שאני ואח שלי עשינו, רצינו גם "לעלות" את רוחב הפס..(אבל הוא נשאר אותו גודל.. ;D :P).

ועשינו 1.5, נדהמנו לגלות בספק האינטרנט שלעבור ל1.5Mbit זה פחות!! שלושה שקלים מה500K!!!!! :o

אנחנו שילמנו 173 שקל על 500K, ולא התקשרנו אליהם כדי לדבר איתם על המחיר או משהו, לא שמנו לב שהזמן עבר מהר

והמחירים ירדו בצורה משמעותית לגמרי! בקיצור עברנו ל1.5Mbit, כאשר אנחנו משלמים פחות לספק האינטרנט,

אבל לבזק אנחנו משלמים יותר, לא יודע כמה בדיוק יותר, אבל די הרבה יותר, ככה שהשלושה שקלים האלה לא ממש עזרו לנו, כמובן,

זה רק הדהים אותנו שהמחיר ירד שהגדלו את רוחב הפס.. :P

אבל אני חייב לציין שזה כיף להוריד ב180~200 קילו בייט לשניה.. :P (תלוי בשרת כמובן..)..

אבל אני לא מרגיש כמעט הבדל בגלישה.. ::)

החבילה הזאתי היא יותר ל"ביזנס", היא לא ממש מומלצת אם אין לך רשת, או אם אתה לא מוריד קבוע כמו משוגע..,

זה יוצא 300 שקל בערך לחודש נראה( הספק + נזק), ככה שזה ביזבוז כסף אם אתה לא משתמש מכור להורדות..,

לא שאני כזה, אבל עשינו בכל זאת.. :P;)

פורסם
  • מחבר

HEHE כבר יש לי 1.5 ואני משלם 130 רק רציתי לברר כי יש לי מודם של בזק בהשאלה ואני לא משלם עליו כלום (130 לבזק בחודש(או חדשיים ??) + 89 ש"ח לנטוויז'ן) לא מי יודע מה מהיר, ואין הבדל של x2 מ750 .

אבל אני עושה רשת אז נראה לי שאני אצטרך.

פורסם

תשובה לעניין -

100 שקלים - לבזק כולל מודם רשת של חברת ECI/

לאחר מכן אני משלם לספקית האינטרנט שלי 012, 130 שקלים לחודשיים דהיינו 65 שקלים בחודש.

-------------------------------

165 שקלים בחודש, למשך שנה שלמה ללא שום התחייבות.

אני בטוח שיש זול יותר אבל זה מספיק זול בשבילי (הכוונה בשביל ההורים ;D)

פורסם

אפשר להתחבר דרך הכבלים ואז לא צריך לשלם לבזק 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים