פורסם 2004 בינואר 2821 שנים מחבר אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה ספק יש לי....יש לי בספק שני כניסות אחד לחשמל של המחשב ושני למסך...בזה של המסך אני לא משתמש כי אני מחבר את המסך ישירות לחשמל...האם תוכלו לעזור לי לדעת איזה ספק זה והאם הכרטיס יוכל לעבוד אפילו אם הוא ספק חלש רק בגלל שאני לא משתמש בכניסה של המסך ואולי כך הוא מבזבז פחות ויהיה לו יותר כח לכרטיס?
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים אין קשר בין זה להספק שלו, זה פשוט כמו עוד שקע .את השם של הספק אתה אמור למצוא על הספק עצמו, או יכול ליהיות שאין שם בכלל, אם זה ספק גנרי.
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים מחבר או קיי יש לי מארז ATX P-4 עם USB בחזית.וקיבלתי את הספק עם המארז...לספק יש שתי כניסות: של המסך ושל החשמל למחשב...יש למישהו מושג אולי איזה ספק זה וכמה וואט הוא?
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים או קיי יש לי מארז ATX P-4 עם USB בחזית.וקיבלתי את הספק עם המארז...לספק יש שתי כניסות: של המסך ושל החשמל למחשב...יש למישהו מושג אולי איזה ספק זה וכמה וואט הוא?תפתח את דלת המחשב ותסתכל על הספק כח כמה W הוא ואם יש איזה שם.
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים יש לי מכונית עם גלגלים ומנוע, מישהו יכול להגיד לי איזה מכונית זאת? אמרו לך, כתוב על הספק, אם אתה לא יודע לקרוא אז תעזוב את המחשב ותחזור לכיתה א'.
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים :cwm13: :cwm13: :cwm13:ממש לאברור שכמה שיותר זכרון יותר טוב ונותן לך נוחות עבודה אבל אפשר לשחק בסדר גמור עם 256MB, וזה ממש לא קשור לכמות זכרון של הכרטיס מסך כי זה זכרון שונה לגמרי (שנמצא מן הסתם על הכרטיס מסך).asichen - הג'יפורס חזק יותרמה הקשר נמצא על הכרטיס מסך, יש חלקים במחשב כמו כרטיס מסך שלוקחים מהזיכרון הפנימי.לפותח התרד: אם אתה רוצה לראות על מה אני מדבר קנה כרטיס מסך 128 מגה ותשאיר את הזיכרון הפנימי במחשב 256 ואחרי זה תגיד לנו עד כמה המחשב שלך טס.
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים מחבר אבל גם עכשיו יש לי כרטיס מסך (geforce 4 mx440) עם 128 מגה והמחשב עובד ממש טוב...
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים מחבר טוב שכחו מהכל...אני צריך עכשיו תשובה בשיא הרצינות...מה הכי משתלם לי ועם הביצועים הכי טובים:ALBATRON geforce fx5900XTV ב 1215 ש"חאוSAPPHIRE 9600XT 256mb DDR TV OUT DVI ב 1205 ש"חאו ב 1330 ש"ח Sapphire radeon 9800SE 128mb TV/DVI/2H APG Video card OEMואיזה כרטיס יחזיק הכי הרבה זמן מעמד בלי שמשחקים יתחילו לא ליתמוך בו????בבקשה תשובה רצינית כי זה חשוב לי מאוד...
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים שוב... Geforce FX 5900XTאם אתה לא מאמין לי תקרא קצת השוואות ביצועים ותחליט לבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.