עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב לפיתוח, תקציב בלתי מוגבל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב לפיתוח.

התקציב בלתי מוגבל. עניין הביצועים הוא חשוב ביותר.

אני רוצה להריץ עליו לינוקס, המשקל לא חשוב.

חשוב שתהיהי אפשרות ל- docking station.

בגדול, נראה לי שהמפרט של ה- ThinkPad W530 אמור להתאים לי, החסרון היחיד שמצאתי בו הוא שאין אפשרות לרכוש אותו עם SSD (יכול להיות שאני טועה ויש אפשרות?)

נראה לי ש- SSD יתן לי שיפור רציני בביצועים.

אני יודע שסדרת ה- thinkPad נחשבת למוצלחת, לכן הלכתי לכיוון.

מה דעתכם?

האם אתם מכירים מחשב אחר שיתן את אותם היתרונות?

תודה מראש!

פורסם

וודאי שיש אפשרות לרכוש אותו עם SSD.

דגמי Workstation דומים, עם תמיכה בתחנת עגינה, יש גם אצל HP (סדרת Elitebook) וDELL (סדרת Precision). בחלק מהדגמים של HP וDELL ניתן לקבל מסך IPS, שזה יתרון יחסית לW530 שבו לא ניתן.

פורסם
  • מחבר

צודק. אכן ישנה אפשרות לשנות רכיבים. תודה.

שאלה: מה זה מסך IPS?

פורסם

מסך עם פאנל איכותי יותר שמאפשר זוויות צפייה רחבות יותר ו(לפעמים) עומק צבעים עדיף.

פורסם

לאיזה דגמים של דל יש מסך ips?

פורסם

אם התקציב באמת בלתי מוגבל,

ממש כיף להשתמש ב macbook pro retina- הפונטים מאוד נעימים לקריאה, וזה מה שחשוב בעבודה ממושכת.

המחשב מאוד חזק - i7, nvidia 650m, 8gb ram, 256 ssd בתצורה המינימאלית.

מצד שני, הוא מאוד יקר (שלי יד שנייה, והיה משמעותית יותר זול מהמחיר בחנות)

ועם xQuartz, macports וכמה משחקים בשורת הפקודה, אפשר לפתח כמעט כמו בלינוקס.

פורסם

ממש כיף להשתמש ב macbook pro retina- הפונטים מאוד נעימים לקריאה, וזה מה שחשוב בעבודה ממושכת.

בWindows זה לא רלוונטי כי הscaling גרוע כמו שאתה יודע בעצמך. לא יודע איך זה בלינוקס.

בכל מקרה, אין לו חיבור לתחנת עגינה נורמלית ויש לו מקלדת איומה ונוראית (כמו לכל המחשבים של Apple). צריך להביא זאת בחשבון.

פורסם
  • מחבר

היי מנחם.

התקציב באמת בלתי מוגבל ומק אכן הייה אפשרות.

לכאורה הוא המחשב המושלם למפתח - מצד אחד מערכת הפעלה יפה וטובה, מצד שני bash terminal מתחת לידיים.

הבעיה שלי היא שאני רוצה להפוך להיות power user ומישהו שיכול לעשות הכל המערכת הפעלה שאוכל תמיד לבחור בה.

מערכת ההפעלה של אפל רצה רק על מחשבים של אפל (בלי האקינג).

כנראה שלא אוכל להרשות לעצמי מחשבים של אפל בבית.

לכן הלכתי על לינוקס (עובר עכשיו מאובונטו ל-mint).

QttP - לאחר שיחה עם נציג של לנובו, מתברר שלא ניתן להזמין את המחשב עם שני דיסקים - אחד SSD והשני רגיל.

הלכתי על 180 גיגה SSD.

תודה לכם.

פורסם

יכול להיות שאין להם קונפיגורציה מוכנה מראש של SSD + קשיח גדול. הקשיח השני נכנס לUltrabay במקום הכונן האופטי. תמיד תוכל לקנות את המגירה המתאימה וכל כונן קשיח תואם שתרצה ולחברו בעצמך.

פורסם
  • מחבר

הענין הוא שזה מחשב שנקנה עבורי ע"י מקום העבודה.

אגב, אין אופציה לחבר כונן חיצוני עם firewire? הביצועים אמורים להיות ממש טובים (לפחות בהשוואה ל-USB), לא?

פורסם

USB3 וESATA נותנים ביצועים טובים בהרבה משל FIREWIRE.

פורסם

ואי-אפשר לבקש ממקום העבודה לקנות אבזרים?

כפי שאמר ag43, יש בW530 חיבורים עדיפים מFirewire המזדקן. :)

פורסם
  • מחבר

ag43 - ואללה, לא הייתי מודע לזה. תודה.

פורסם

מה אם hp envy מבחינת מעבד וכרטיס מסך הוא הכי טוב אבל אם אתה מפתח גרפיקה או כאלה אז תיקח MACBOOK יש לו את הכול הנתונים הכי טובים לעיצוב חוז מזה הHP אם מסך 17 אינץ שזה גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים