פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים מחבר צריך לבדוק מה כתוב בעמוד מוצר - אם במקרה של תקלה, ניתן להחזיר כסף או לשלוח חלופי.ובכלל, אם לא היה פגם פיזי נראה לעין או שהחבילה לא פגומה (קיבלה מכה למשל), נשמע מאוד מוזר שהכרטיס לא תקין.מקווה שבדקת אותו בכמה מחשבים.פייפל מקבלים את כל המידע ובודקים אותך ואת המוכר.אם הוא ציין נתונים שאתה 'מתווכח' בהם, אז הם יהיו לטובתו כמו למשל שישלח חלופי במקרה של פגם וכו'.רק תוודא שאין בעיה עם שום דבר ממה שאתה דורש.חבל באמת שמגיעים למצב כזה, לא ברור מה המוכרים חושבים, ולא תמיד אשמתם אבל עדיין מצבים לא נעימים.נסעתי במיוחד לIQPC
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים תנג'ס להם אל תתן לזמן לעבור יותר מידי , אם הזמן חורג מ 30/45 יום מההזמנה אי אפשר לעשות הרבה.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר כל אחד אומר לי משהו אחרהאחרון אמר שאין אפשרות לעשות ביטול עסקה חד צדדית והמוכר צריך להסכים לביטול, והוא לא מוכן.גם הקודם אמר שאין אפשרות לביטול עסקה לא זוכר מה הייתה הטענה.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים עד כמה שאני זוכר הם אמורים פשוט לבטל ואם יש בעיה המוכר תובע אותך. מה עם פייפל?
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים לי קרה משהו דומה עם BIC,קניתי חבילה,ואחרי 30 יום היא לא הגיעה,שלחתי להם מלא הודעות ולא ענו לי ובסוף פתחתי קייס בפאיפל ובגלל שעברו 45 יום הם לא רצו לעזור לי,יום אחרי זה התקשרתי אל המרכז שירות באר.,הנציג היה ממש נחד ואמר שבגלל שעברו 45 יום הוא לא יוכל לעזור לי,אבל בגלל שלא ידעתי הוא יראה מה הוא יוכל לעזור ויום אחרי זה קיבלתי החזר מלא.קיצר,תתקשר למרכז שירות של פאיפל בארץ.
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר לי קרה משהו דומה עם BIC,קניתי חבילה,ואחרי 30 יום היא לא הגיעה,שלחתי להם מלא הודעות ולא ענו לי ובסוף פתחתי קייס בפאיפל ובגלל שעברו 45 יום הם לא רצו לעזור לי,יום אחרי זה התקשרתי אל המרכז שירות באר.,הנציג היה ממש נחד ואמר שבגלל שעברו 45 יום הוא לא יוכל לעזור לי,אבל בגלל שלא ידעתי הוא יראה מה הוא יוכל לעזור ויום אחרי זה קיבלתי החזר מלא.קיצר,תתקשר למרכז שירות של פאיפל בארץ.הם הסבירו לי שמוצר שהגיע פגום ומוצר שלא הגיע כלל זה לא אותו דבראני ינסה מחריש למישהו מושג מה הטלפון שלהם בארץ?
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים איזה שטויות,זה בדיוק אותו דבר.הטלפון:073-7137777לא עובדים ביום שישי. לא כזה קשה ללחוץ על צור קשר,נכון?
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר איזה שטויות,זה בדיוק אותו דבר.הטלפון:073-7137777לא עובדים ביום שישי. לא כזה קשה ללחוץ על צור קשר,נכון?PP?כן קשה רצחהכל היה שם שאלות ותשובות מוכנות
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים צור קשר למטה בדף. אותי זה שלח ישר. אזהרת ספוילר(לא ספוילר אלא סתם משפט חרוש ;D ): קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים
פורסם 2012 בדצמבר 2712 שנים מחבר נו בלעט! גם הם לא עוזרים."תחכה לתשובה הרשמית מPP שיחזרו אליך במייל" *בקול צווחני ומעצבן*.המוח שלי כבר כואב מכל הדרדרת הזאת..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.