עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מחשב + מסך, 5,3K ש"ח

Featured Replies

פורסם

קשקוש. ה-660 לא מדגדג את הסיסוניק 500w. הסיסוניק 620 טוב אם אתה רוצה לשלב מערך sli עם שני 660. המערכת הזו לוקחת לדעתי 350w מקסימום.

גם הסיסוניק 430w יעשה את העבודה. חבל על הכסף באמת ה-500 יספיק מעל ומעבר היום לרוב הכרטיסים בשוק.

המעבד מגיע בגרסה שללא מאוורר כלל (tray) ולהוסיף מאוורר עולה עוד 40 שקל אז קיבלת קירור מעט יותר טוב בעשרים שקל יותר כך עדיף.

פורסם
  • מחבר

מצויין!

רק עוד דבר אחד, בסופו של דבר אני שוקל לקחת את ה-SSD, אפילו שבמה שראיתי עד עכשיו ההבדל במחירים היה עצום תמורת נפח קטן בהרבה, אבל אם יש משהו סביר שאפשר לקחת אשמח לשמוע לגביו.

פורסם

יעלה לך בערך 500 וקצת ל128 ג'יגה.

פורסם
  • מחבר

יעלה לך בערך 500 וקצת ל128 ג'יגה.

כן הרגע בדקתי מחירים וזה באמת מטורף בשביל נפח כזה קטן. עד כמה משמעותית המהירות של ה-SSD לעומת הכונן הרגיל? איזה עוד פלוסים יש בזה?

בשביל נפח של 250 ג'יגה זה יוצא מעל 1,000 שקלים, ובכל מקרה אני יצתרך להוסיף גם כונן נוסף (כונן קשיח על חיבור USB) לזה.

פורסם

בגלל המחירים המטרה היא לא להשתמש בכונן זה בשביל דברים כאלו,

אלא בשביל מערכת ההפעלה ולמשל תוכנות כבדות וכו'.

אפשר לקחת גם דיסק של 60GB.

אם זה לא נשמע לך מתאים, תוותר.. לא הכי קריטי.

פורסם
  • מחבר

טוב, כרגע המפרט הסופי עומד על זה, בנוסף לכונן הקשיח אני יקנה גם HDD עם חיבור USB, ככה יהיה לי נוח יותר להעביר סרטים ומשחקים עליו ולשמור את כל הקבצי מערכת על ה-SDD. מה הדין הסופי? :P

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪924

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪359

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪525

זיכרון:

Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V

כמות: 1 - מחיר: ₪190

קשיח למחשב שולחני:

SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪525

כרטיס מסך:

Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1159

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪895

סה"כ: ₪4749

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4655 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/lnkbrx4f

פורסם
  • מחבר

כדאי לקנות מ-TMS? אני גר בראשון לציון ואין להם חנות באזור. יש עוד מקומות מומלצים?

בנוסף לזה, הרכבת המחשב כרוכה בתשלום נוסף? יש לי ידע חלקי בנושא, אני מאמין שאם אני ינסה אני יצליח להרכיב, אבל מעדיף ללכת על בטוח ולתת למישהו מקצוען לעשות את זה.

המערכת הפעלה שאני בונה עליה היא Windows 7

פורסם

^לא זה אסור ממליץ שתערוך בהקדם לפני שתגיע תגובת מנהל.

אין לי שום סנטימנטים מיוחדים ל-TMS אך הם זולים לרוב, יש להם באנדלים טובים ודי מגוונים ובנייה של מערכת במקום אחר תעלה לרוב יותר

כסף לכן המפרטים מגיעים לרוב ממנה. בנוסף לדבר החשוב ביותר שהוא רמת השירות במקרה של מימוש אחריות שטובה גם היא לכן היא כיום

חנות מומלצת באתר.

אתה כמובן יכול לגשת לחנויות אחרות עם המפרט ולבקש הצעת מחיר. כמובן בלי להתחיל לשנות את הרכיבים כמו שחנויות אוהבות לעשות

בהתאם להיצע והאינטרס שלהם.

כמה שידוע לי ישנו משלוח בחינם לאיפה שאתה גר וההרכבה בחינם גם כן.

לא הייתי לוקח סיכונים עם ידע חלקי במערכת חדשה, זה לא ממש מסובך אך מריחה לא נכונה של משחה טרמית והרכבה לא נכונה

של הקירור יכולה לפגוע בטמפרטורות המעבד ומעבר לכך. לפעמים רכיב יכול להגיע DOA למרות שזה לא קורה הרבה וחבל שתישבור

את הראש שעות בניסיון להבין איפה הבעיה. זה גם ככה בחינם למה להסתבך.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז קניתי את המחשב במפרט שציינתי למעלה עם הכרטיס SSD + כונן פנימי Seagate 1TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB, ועם קירור שונה למאבד כי לא היה את הנ"ל במלאי. Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan ב-100 ש"ח. האמת שהמוכר ב-TMS המליץ לי על זה ואמר שזה מאורר שקט, נשמע לי די זניח אז זרמתי עם זה כבר. סה"כ הכל יצא 5,085 ש"ח יחד עם הרכבה ומשלוח עד הבית.

תודה רבה לכל מי שעזר! :)

פורסם

תתחדש ותהנה מהמחשב החדש! :xyxthumbs:

SSD זה עולם אחר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים