עבור לתוכן

נשרפו סטיקים של הראם, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה)

אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה.

כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד ||||||

החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם

השאלה שלי היא כזאת:

יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא.

ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?

פורסם

בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה)

אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה.

כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד ||||||

החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם

השאלה שלי היא כזאת:

יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא.

אני חושב שיש מצב שזה באמת שרף לך את הסלוטים שנמצאים על הלוח-אם... והפתרון היחידי לבעיה הזאת הוא להחליף לוח אם.

ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?

לא אמורה להיות בעיה לשים את זה בצבעים נפרדים. זה יעבוד. (הצבעים מייצגים "ערוצים". לדוגמה: אם יש שני סטיקים של 4 ג'יגה הם יעבדו באופן הכי טוב אם שניהם יהיו רק על סלוטים אדום או רק על סלוטים כחול)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש מצב שזה באמת שרף לך את הסלוטים שנמצאים על הלוח-אם... והפתרון היחידי לבעיה הזאת הוא להחליף לוח אם.

לא אמורה להיות בעיה לשים את זה בצבעים נפרדים. זה יעבוד. (הצבעים מייצגים "ערוצים". לדוגמה: אם יש שני סטיקים של 4 ג'יגה הם יעבדו באופן הכי טוב אם שניהם יהיו רק על סלוטים אדום או רק על סלוטים כחול)

יש לי את הראם החדש והישן מצד אחד אני רוצה לשים את החדש מצד שני אם זה ידפוק לי את הסלוטים האחרונים אז צריך לוח אם חדש...

מתלבט...

ומזאת אומרת יעבודו הכי טוב עם הם על אותם ערוצים?

מזה אומר שאם הם לא יהיו על אותם ערוצים? יהיו בעיות?

פורסם

יש לי את הראם החדש והישן מצד אחד אני רוצה לשים את החדש מצד שני אם זה ידפוק לי את הסלוטים האחרונים אז צריך לוח אם חדש...

מתלבט...

אם אתה רוצה להיות בטוח, תשתמש בישן. תמיד יש התלבטות, וגם ככה מצב שבו חלק מהסלוטים (או במקרה שלך רובם) לא עובדים הוא לא אידאלי אם אתה רוצה להוסיף זכרונות.

ומזאת אומרת יעבודו הכי טוב עם הם על אותם ערוצים?

מזה אומר שאם הם לא יהיו על אותם ערוצים? יהיו בעיות?

לא יהיו שום בעיות אם זה יהיה על ערוצים שונים. העבודה תהיה פחות יעילה (ואני אפילו לא בטוח שתשים לב לזה אלא אם כן תריץ דברים ממש כבדים על המחשב).

אני לא זוכר מה ההסבר המדויק לגבי סידור הסטיקים על אותם הערוצים. לפי מה שאני זוכר מהלימודים, לכל ערוץ יש "צינור" העברת מידע אחד למעבד, ואם המידע מגיע מ"צינור" אחד ולא ממספר צינורות שונים זה יותר מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים