עבור לתוכן

מפרט לגיימינג תקציב עד 2500שקל

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי?2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

לא,

לא

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?אין לי מושג מה זה

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7 . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם

בתוספת החריגה לאחר צימצום כל מה שניתן:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪569

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪306

מארז:

Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS

כמות: 1 - מחיר: ₪198

ספק כוח:

SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪249

זיכרון:

Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V

כמות: 1 - מחיר: ₪190

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪401

כרטיס מסך:

Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition

כמות: 1 - מחיר: ₪625

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2710

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2656 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/6eykxc75

פורסם

^

לגיימינג המפרט מבוזבז מאוד.

עדיף G640 על I3.

+למה מארז וספק כאלה כשיש באנדלים עדיפים?

מפרט עדיף:

מעבד:

Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪269

קירור למעבד:

Intel Original 1155 - עד 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪29

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪306

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪475

זיכרון:

Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V

כמות: 1 - מחיר: ₪190

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 500G 3.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪286

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1037

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

סה"כ: ₪2699

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2646 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/sqpbuyhj

פורסם

בוא לא נגזים עם המבוזבז מאוד.. האמנם הבאנדל התקציבי שהצעת הוא טוב אך המארז מגיע עם מאוורר אחד בלבד, הוספת מאוורר

נוסף יעלה עוד כמה עשרות שקלים מה שיעלה את עלות הבאנדל.

להגדרות בינוניות (כמבוקש מפותח הדיון) ה-7770 יהיה בסדר גמור ויתן אף יותר מכך, כמובן שה-7850 יתן ביצועים טובים יותר אך יש צורך

לרדת כאמור למעבד תקציבי יותר ללא כל אפשרות להעלות את התדר וקשיח עם נפח מינימלי. בנוסף לקירור הסטוק.

כמובן שצוואר בקבוק יגיע מהר יותר בעתיד, שלא לדבר על ריבוי ישומים שבוא הוא יחנק.

יש יתרונות וחסרונות בכל מפרט, מצד אחד צימצום כל הרכיבים לרמת המינימום לטובת הכרטיס מסך, מצד שני מפרט מאוזן יותר.

לא צריך להתלהם.

פורסם

I3 ייתן ביצועים שווים לG640 בגיימינג,אין סיבה לקחת I3.

מאוורר נוסף זה 20 שקל,זה לא מה שיהיה הDEAL BREAKER

פורסם

מחשב יותר חזק מכל מה שנתנו לך כאן

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪483

קירור למעבד:

בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original

כמות: 1 - מחיר: ₪18

לוח אם:

Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3

כמות: 1 - מחיר: ₪354

מארז:

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪274

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 1 - מחיר: ₪111

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 500G 3.5" SATA3

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪938

סה"כ: ₪2662

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2609 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/b9xqtwef

===================================================

ואם אתה רוצה מבוסס אינטל i3 קח

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪569

קירור למעבד:

Intel Original 1155 - עד 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪29

לוח אם:

Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪264

מארז:

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪274

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 1 - מחיר: ₪111

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 500G 3.5" SATA3

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪938

סה"כ: ₪2669

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2616 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gwtjzh6x

פורסם

^^

המפרטים לא משתלמים ולא נותנים תמורה טובה לכסף.

לא קונים כרטיס עם 1GB RAM כבר.

נתת רק 4GB RAM.

הלוח בכלל לא מפוצ'ר.

המארז+ספק מבוזבזים ביחס לבאנדלים.

לא קונים I3 לגיימינג-או I5 או PENTIUM G

פורסם

^^

לגבי המחשב עם הi3 הצעתי לו רק אם הוא בוחר בכל מקרה ללכת על מחשב מבוסס אינטל

קודם כל את אותו ספק אתה הבאת +מארז שעולה יותר בכמה עשרות שקלים ממה שאני הבאתי

אני לא רואה איך מעבד בעל פוטנציאל Oc ובכלל מעבד שנותן ביצועים גבוהים מg640 שהבאת משתלם יותר כשמדובר במחשב בעל אותו מחיר אפילו יותר זול..

לגבי הכרטיס מסך מה השטות הזאת שלא קונים כרטיס מסך עם 1GB מה אתה מחוקק חוקים או משהו כזה חחח..מי אמר שהכרטיס הזה לא יתאים לו לגיימינג בינוני\כבד עם מסך כזה הכרטיס מסך הזה יסתדר טוב מאד

ולגבי 8 ג'יגה זיכרון לא רואה סיבה לתת יותר ,אולי 6 גיגה יספיק ולא יותר

ותאמין לי, אחרי הכל מחשב למשחקים זה נחמד ויפה אבל מה עם ביצועים אחרים שדורשים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך תאמין לי שהוא ירגיש הרבה הבדל בין הg640 ל 965 או i3 ויתחרט על זה מתישהו..

נכון שהלוח אם לא הכי מתקדם אבל מה הוא צריך יותר מזה עם מחשב כזה!

ובכללי המחשב שלך לא נותן תמורה טובה לכסף גם יותר יקר עם מעבד פחות טוב וכרטיס מסך 2GB ללא שום סיבה מוצדקת + 8גיגה שבהחלט לא מוצדקים אז תבדוק את עצמך לפני שאתה מסיק מסקנות

פורסם

1.המעבדים של INTEL עדיפים לגיימינג בכל מסגרת מחיר.

2.המארז עדיף בהרבה ממה שהבאת-זרימת אוויר+סידורכבלים יותר טוב,ובנוסף יותר מאוררים BUILT IN.

3.המעבד שהבאת ישן מאוד,הG640 עדיף עליו בגיימינג והכותב ציין בבירור שאניו מעוניין בOC.

4.חחח?!?!? ילד פה זה לא צחוקים,פה זה אנשים רציניים,רוצה לדפוק לאנשים מפרט גרוע?לך לfxp יקבלו אותך בברכה. כיום ל1080P 1GB לא מספיק אם משחקים בטקסטורות גבוהות.

5. 6GB יותר יקר מ8GB ולהיום 4GB לא מספיק לגיימינג.

6.איזה מין ביצועים אחרים הוא צריך?עריכה גרפית?המרה כלשהי?

"מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד"

7.בעוד 30 שקל הוא מקבל PCIE3 אם הוא ישדרג מעבד,תמיכה ב1600MHZ לזכרונות עם שדרוג מעבד,אופציה לחיבור הUSB 3 הקדמיים שבמארז,תמיכה מובנית בIB ועוד פיצ'רים של הלוחות החדשים.

8.ילד,מה שאמרתי קודם,FXP אחלה לילדים.

פורסם

וואלה...

1.המעבדים של INTEL עדיפים לגיימינג בכל מסגרת מחיר.

איך הגעת למסקנה הזאת, אם מעבדים בתקציבים גבוהים יותר משחקים כלל לא מנצלים עד הסוף את המעבדים?

3.המעבד שהבאת ישן מאוד,הG640 עדיף עליו בגיימינג והכותב ציין בבירור שאניו מעוניין בOC.

אז מה שאתה אומר זה שאם המעבד ישן אז הוא לא טוב. הפנום 965 לרוב חזק יותר מ-G640. אבל, בספק אם הייתי ממליץ על ה-965- במידה ואכן לא יבוצע כאן אוברקלוק, המחיר של G640 ביחד עם לוח בסיסי (אשר כולל יותר פיצ'רים) נמוך בערך ב-200~ ש"ח מאשר 965+ לוח בסיסי. לכן האופציות העיקריות כאן היא או ללכת על G640 או i3-2130/i3-3220 (שלרוב עדיפים על פני ה-965).

4.חחח?!?!? ילד פה זה לא צחוקים,פה זה אנשים רציניים,רוצה לדפוק לאנשים מפרט גרוע?לך לfxp יקבלו אותך בברכה. כיום ל1080P 1GB לא מספיק אם משחקים בטקסטורות גבוהות.

אני אשמח לדעת איך הגעת למסקנה הזאת. אני מציע לך להציץ בביקורות ברשת (כמו זאת וזאת) ובדוק שוב את דבריך. מה שאמרת הוא דבר מכליל מאוד, שכן כמות הזיכרון נקבעת גם ע"י אפקטיבות המנוע הגרפי שרץ במשחק מסויים. גרסת ה-1GB תספיק מעל ומעבר לכל המשחקים כיום להרצה גם על רזולוציות גבוהות, כאשר את ההגבלה מצד הזיכרון לרוב ניתן להרגיש ברזולוציות גבוהות יותר שלא רלוונטיות לכאן. הסיבה שלרוב ה-2GB מומלץ זה בגלל הפרש המחירים הקטן לרוב. במידה והתקציב לחוץ מאוד ולא ניתן לחרוג, בהחלט ניתן ללכת על גרסת ה-1GB.

5. 6GB יותר יקר מ8GB ולהיום 4GB לא מספיק לגיימינג.

לגבי המחיר דווקא בחלק מהמקרים 6GB זול יותר, אך כמובן מסכים שזה לא משתלם. מה שכן, גם פה- איך הגעת למסקנה ש-4GB לא מספיקים לגיימינג כיום?

גילוי נאות- אני רץ כבר 4 שנים עם 4GB זיכרון, ומלבד בעריכה תלת-מימדית כבדה כמות הזכרון הזו לא הגבילה אותי אף פעם, בשום משחק.

8.ילד,מה שאמרתי קודם,FXP אחלה לילדים.
חחח?!?!? ילד פה זה לא צחוקים,פה זה אנשים רציניים,רוצה לדפוק לאנשים מפרט גרוע?לך לfxp יקבלו אותך בברכה.

ההתנשאות הזאת לא מקובלת עלי. זאת הפעם הראשונה והאחרונה, וזה כמובן תקף לכולם.

פורסם

1. מאיפה הבאת את זה אני ישמח לראות ושתדע שמעבדי amd בגיימינג לרוב יותר טובים ממעבדי אינטל אם מסתכלים על עלות מול תועלת מה שאתה אומר ממש הפוך!!

2.עם כל הכבוד לזרימת אוויר של המארז זה לא אומר שהמארז שנתתי ישרוף לא את המחשב או יתחמם יתר על המידה למארז שהבאתי יש שתי מאווררים והוא מארז נחמד מאד למפרטים בטווח המחירים האלה חבל לבזבז יותר על מארז שהוא אולי וגם לא בטוח יותר מאוורר ושאפשר לסדר בו את הכבלים בצורה טובה חחח זה ממש חסר תועלת בתקציב כזה

3.זה שהוא ישן לא עושה ממנו פחות טוב ..נכון שהמעבד של אינטל בארכיטקטורה חדשה יותר אבל זה לא אומר כלום נכון חסכוני יותר בחשמל קריר יותר ובחלק מהביצועים יכול להיות טוב טיפה יותר אבל בגיימינג ממש לא!!

4.אתה ממש לא נראה לי בנאדם רציני לפי הדיבור הזה אני מעריך שאתה בעצמך ילד חחח ואני לא רוצה לדפוק לאפחד שום מחשב זה הצעה והוא יעשה עם זה מה שנוח לו ..המחשב שנתתי לו לא יתפוצץ שהוא ידליק אותו

5.איזה שטויות אתה מדבר תראה לי משחק שדורש 8GB בכדי שהמשחק ירוץ ומאיפה אתה מביא את התובנות האלה ?!?!?

6.לא .אבל מחשב כמו i3 או 965 בהחלט יתן לו ביצועים טובים יותר בחלק מהדברים בהרבה וחלק במעט אם זה הרצת סרטים חילוצים כל מני פעולות שדורשות כוח מהמעבד..אז אם זה לא חורג מהתקציב למה לא להנות ממעבד מהיר יותר

7. לגבי הלוח גם במה שנתתי לו יש usb3 נכון שהלוח שנתת לו יותר טוב בזה אני מסכים ..אבל גם את זה אפשר לשדרג ועדיין לקבל תמורה טובה יותר באותו מחיר

--------------------

YairZ תודה רבה על התגובה הכל כך במקום ניסחתי את זה קצת שונה אבל בערך אותם דברים

פורסם

1.בבקשה תנו לי תקציב שבו מעבד AMD עדיף על אינטל+בנצ' מוכיח.

2.המחשב לא ישרף,אבל עדיף מחשב קר מחם בשביל תוחלת החיים של הרכיבים-בשביל 20 שקל לא הייתי מסתכן.

3.כנ"ל אני רוצה לראות בנצ' מוכיח. בסטוק הG640 עדיף על ה965 ופותח האשכול לא יעשה OC.

4.לא יתפוצץ-אלא מבוזבז. בקשר לזיכרון-SKYRIM וBF3 צורכים הרבה מאוד VRAM-לרוב 1.5GB,אז אם אתה לא רוצה לחסוך בטקסטורות בשביל 100 שקל,בבקשה.

5. 4GB מגביל מאוד בגיימינג של משחקים חדשים וכבדים-שדרג RAM ותראה תוצאות.

6.בהרצת סרטים כולם יעבדו אותו הדבר,ואני אישית לא אשלם 300 שקל יותר בשביל 10 שניות של חילוץ.

יקיר,אם העלבתי אותך אני באמת מצטער :-[

פורסם

1+3) בלתי אפשרי למצוא בנצ' משום שמדובר על מעבדים שיצאו בתקופה שונה (אפשר להתבסס על נתוני pass-mark או הבנצ' שיש בטומס' אך בחלק ניכר מהמקרים לא מדובר על השוואות אמינות/רלוונטיות מנסיון עבר). כשה-955 ו-965 היו רלוונטיים יותר, עשו השוואות בינם לבין ה-i3-2120, כאשר לרוב ה-i3 עקף אותם אך בהפרש קטן. מכאן אני מסיק שה-965 אמור להיות מעט חזק יותר מ-G640 ברוב המקרים.

4) אני רואה שלא קראת את הקישורים שנתתי לך. כמו שאמרתי, יש משחקים הצורכים יותר זיכרון ויש משחקים שצורכים פחות, אין זה אומר בהכרח ש-1GB לא יספיק ברזולוציה המדוברת. אני כן מסכים (ואמרתי את זה כבר כמה פעמים) שגרסאות ה-2GB לרוב משתלמות יותר בגלל הפרש המחירים הקטן. אבל, אם ישנה חריגה מהתקציב או שזה גורם להחלפה של רכיב משמעותי אחר, בהחלט עדיף להשאר עם גרסת ה-1GB.

5) לא מגביל בכלל. לידיעתך שקלתי בעבר לרכוש ממישהו שאני מכיר 4GB ראם נוספים ואכן התקנתי להתנסות. בגיימינג לא היה שום שינוי (בתלת מימד אכן היה בפרוייקטים גדולים), אבל בגלל המחיר הקיצוני של זכרונות DDR2, גם כיד שניה, לא רכשתי. לכן, בתקציב הזה זה בהחלט הגיוני לקחת 4GB במידה והתקציב לוחץ.

פורסם

המנהל ענה לך כאן על רוב השאלות אני מאמין שהוא אדם שמבין הרבה יותר ממני ואולי קצת יותר ממך..

לגבי סעיף 2 אצלך תאמין לי שלא יהיו הבדלים משמעותיים בכלל ברמה של מחירים כאלה שתי המארזים יהיו כמעט אותו דבר ..אתה מדבר כאילו שמת לו מארז ב 1000 שקל תהיה מציאותי אחי ..ולא העלבת אותי פשוט מאד היינו יכולים לחסוך את כל זה ..למרות שזה יפטור לחלק מהאנשים כאן בפורום הרבה שאלות כאלה ואחרות

פורסם

1+3) בלתי אפשרי למצוא בנצ' משום שמדובר על מעבדים שיצאו בתקופה שונה (אפשר להתבסס על נתוני pass-mark או הבנצ' שיש בטומס' אך בחלק ניכר מהמקרים לא מדובר על השוואות אמינות/רלוונטיות מנסיון עבר). כשה-955 ו-965 היו רלוונטיים יותר, עשו השוואות בינם לבין ה-i3-2120, כאשר לרוב ה-i3 עקף אותם אך בהפרש קטן. מכאן אני מסיק שה-965 אמור להיות מעט חזק יותר מ-G640 ברוב המקרים.

4) אני רואה שלא קראת את הקישורים שנתתי לך. כמו שאמרתי, יש משחקים הצורכים יותר זיכרון ויש משחקים שצורכים פחות, אין זה אומר בהכרח ש-1GB לא יספיק ברזולוציה המדוברת. אני כן מסכים (ואמרתי את זה כבר כמה פעמים) שגרסאות ה-2GB לרוב משתלמות יותר בגלל הפרש המחירים הקטן. אבל, אם ישנה חריגה מהתקציב או שזה גורם להחלפה של רכיב משמעותי אחר, בהחלט עדיף להשאר עם גרסת ה-1GB.

5) לא מגביל בכלל. לידיעתך שקלתי בעבר לרכוש ממישהו שאני מכיר 4GB ראם נוספים ואכן התקנתי להתנסות. בגיימינג לא היה שום שינוי (בתלת מימד אכן היה בפרוייקטים גדולים), אבל בגלל המחיר הקיצוני של זכרונות DDR2, גם כיד שניה, לא רכשתי. לכן, בתקציב הזה זה בהחלט הגיוני לקחת 4GB במידה והתקציב לוחץ.

1. שוב, I3 ו2120 בגיימינג כמעט אותו דבר.

4. בטקסטורות גבוהות כן צריך 2GB וחבל להפסיד טקסטורות גבוהות בשביל 100 שקל.

5.אני מדבר על DDR3,מגביל והרבה.

לזה שמעלי^ אתה משווה GIGABYTE לFD?

תאמין לי שעדיף לך להשקיע את ה20 שקל האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים