פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים אני רוצה לקנות את הקירור Zalman CNPS5Xואת הלוח Asus P8H77-V LE עם הזכרונות : Corsair 2x8GB Vengeanceהבנתי שזה עלול להתנגש מסיבה כלשהי האם יש לי סיבה לדאוג?
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים לא אמור להפריע, הCNPS לא כ"כ רחב.שאלה, מדוע ללכת על הקורסאיר ב-550 כשאפר לקחת שני סטיקים של אלפידיה ב-190 כל אחד (380 ש"ח)? ככה גם אין לך קירור בפרופיל גבוה.(אין לי זכות דיבור, יש לי זכרונות כאלה :-X )רגע, אם אתה רוכש ב-TMS זה כנראה גרסאת ה-LP של הזכרונות ככה שממילא אין בעיה
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר האמת סתם חשבתי שהם יהיו טובים יותר ... אני מעדיף KSP כי אני מהדרום ואחריות זה כאב ראש להגיע למרכזאבל נגיד אז אני יילך על הCORSAIR של ה195 כל אחד זה גם זולאבל השאלה אם הם לא יותר טובים או משהו כזה?עריכה: למה 550 ?זה 440 בKSP... הם עולים 50 שקל יותר בסהכ
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים לזיכרונות יש את הפורום הרלוונטי לגבי קירור למה דווקא הזלמן ? מה השימושים שלך ? תקציב ? איזה מערכת אתה רוכש ? או שיש לך כרגע ?
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מחבר בגלל שאני מהדרום זה או KSP או אייבורי ובKSP האחריות ממש בדיחה : חודש או שבוע למאווררים האלהאז באייבורי יש לי או את Arctic CoolingFreezer 7 PRO Rev. 2או את Zalman CNPS5X במחיר הזה .. אז חשבתי ללכת על הזלמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.